فرماندار تبریز:

بازی در باغشمال منتفی است / تیم های تبریز ورزشگاه های خود برای میزبانی را مشخص کنند

فرماندار تبریز گفت: تیم‌های تبریزی باید ۴ هفته اول لیگ برتر ورزشگاه‌های خود را برای بازهای خانگی اعلام کنند.

به گزارش تبریز بیدار ، رحیم شهرتی‌فر  در بازید از روند اجرای بازسازی چمن استادیوم ۷۰ هزار نفری یادگار امام (ره) تبریز اظهار داشت: خوشبختانه حضور سه تیم تبریزی در لیگ برتر امسال نشان از پویایی و علاقه این رشته ورزشی در این منطقه است.

وی گفت: از زمان چمن ورزشگاه یادگار امام تبریز ۱۵ سال می‌گذرد و کشت و اصلاح آن اجتناب ناپذیر بود اما روزی که ورزشگاه یادگار امام زیر کشت می‌رفت بابت داشتن ورزشگاه تختی خیال‌مان راحت بود.

شهرتی‌فر افزود: اما در بررسی دفتر مهندسی اداره ورزش و جوانان مشخص شد که سکوهای ورزشگاه تختی از استحکام لازم برخوردار نبوده و سازه‌های آن آهنی بوده و بیش از ۴۰ سال از عمر آن می‌گذرد، بنابراین برگزاری بازهای لیگ برتر در ورزشگاه تختی تبریز منتفی است.

فرماندار تبریز تصریح کرد: تیم‌های تبریزی باید ۴ هفته اول لیگ برتر ورزشگاه‌های خود را برای بازهای خانگی اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: طبیعتا باید تیم تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه خود بازی کند و ماشین‌سازی نیز باید با گسترش فولاد تبریز برای برگزاری دیدارهای خود در زمین گسترش فولاد به تعامل برسد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *