به گزارش تبریز بیدار ، میرمحسن حسینی قمی، معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت کنونی آرتمیا اظهار داشت: در حال حاضر تعداد گونه آرتمیا اورامیانا، گونه بومی دریاچه ارومیه به علت افزابش غلظت شوری این دریاچه بسیار کم و از این جهت، تکثیر آن نیز تحت تأثیر قرار گرفته ولی در نقاط تبادل آبهای شیرین و شور این دریاچه حضور قابل توجهی دارد.
وی تصریح کرد: در آخرین اندازهگیری از غلظت نمک دریاچه ارومیه (سال گذشته) میزان غلظت نمک بالای ۳۵۰ گرم در لیتر و درشرایط فوق اشباع بوده است.
معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان ادامه داد: آرتمیا با میزان غلظت نمکی به اندازه ۱۸۰ تا ۲۳۰ گرم در لیتر قابلیت زندگی و تکثیر را دارد.
حسینی قمی در پایان گفت: آرتمیا سخت پوست فوقالعاده ماهری است که در شرایط مناسبی از میزان غلظت شوری دریاچه ارومیه لابهلای نمکها مانده و سالیان سال ( چندین ده سال) قابلیت زندگی دارد.
