پارک دلفین‌های باغلارباغی تبریز افتتاح شد

پارک دلفین‌های باغلارباغی تبریز از پروژه‌های مشارکتی تفریحی شهرداری تبریز با حضور جمعی از مدیران شهری، تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر و سرمایه‌گذار مربوطه، آغاز به کار کرد

به گزارش تبریز بیدار ،  پارک دلفین‌های باغلارباغی تبریز از پروژه‌های مشارکتی تفریحی شهرداری تبریز با حضور جمعی از مدیران شهری، تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر و سرمایه‌گذار مربوطه، آغاز به کار کرد.


در این طرح، دو قطعه دلفین، یک قطعه وال سفید و دو قطعه فوک توسط سرمایه‌گذار و به نام تبریز خریداری شده و پس از طی مراحل قانونی گمرکی و اخذ تائیدیه‌های زیست‌محیطی به مجموعه تفریحی باغلارباغی اضافه شده است.


مربیان حرفه‌ای از روسیه و ارمنستان، مسئولیت کار با این حیوانات زیبا را در پارک آبی باغلارباغی با ظرفیت حضور ۵۰۰ بازدیدکننده، عهده‌دار شده‌اند.


به گفته یکی از مربیان، گونه‌های دلفین، وال و فوک، در آب‌های آزاد، به طور متوسط ۲۰ سال عمر می کنند؛ اما این مدت در استخرهای پرورشی و تفریحی، با توجه به رسیدگی‌های مستمر، به ۳۰ سال نیز می‌رسد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *