مدیرعامل باشگاه مس سونگون در اولین مصاحبه خبری خود؛

باشگاه مس سونگون متعلق به مردم ورزقان است

مدیرعامل باشگاه فرهنگی و ورزشی مس سونگون ورزقان گفت: دفتر موجود باشگاه در ورزقان با هدف انجام عمده فعالیت‌های خود در شهرستان اقدامات خود را به صورت جدی آغاز کرده است.

به گزارش تبریز بیدار ، محمدرضا کافی در خصوص آخرین وضعیت باشگاه مس سونگون ورزقان امروز در اولین مصاحبه خبری خود بعد از مدیرعاملی به خبرنگار  آوای ورزقان، گفت: دفتر باشگاه با هدف توجه به زیرساخت‌ها و سرمایه گذاری روی رشته‌های دارای استعداد در شهرستان فعالیت جدی خود را به این جهت که باشگاه با مالکیت شرکت ملی مس و متعلق به مردم ورزقان است شروع کرده است.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی و ورزشی مس سونگون ورزقان در ادامه با اشاره به حواشی اخیر تیم فوتسال این باشگاه اظهار داشت: تیم توسط سرپرست قبلی باشگاه بسته شده و با توجه به اینکه آقای نجفی به جهت بیماری در بیمارستان بستری بودند و جانشین باشگاه نتوانسته بود امور محوله را به نحو احسنت انجام دهد با نظر هیات مدیره و بر طبق اساس نامه‌ باشگاه که بایستی یکی از اعضای هیات مدیره، مدیرعامل باشگاه باشد این مسئولین به بنده واگذار شد.

وی افزود: مسئولیت باشگاه از زمان بازی تیم فوتسال با شهرداری ساوه به بنده واگذار شده است که با توجه به وجود آشتفتگی در باشگاه سعی کردیم بدون توجه به حواشی و در نهایت آرامش اوضاع تیم را سرو سامان دهیم.

کافی از پرداخت، پیش پرداخت بازیکنان تیم فوتسال طی روزهای آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: تمامی امکانات و شرایط مد نطر کادر فنی بر اساس استانداردهای فدراسیون فوتبال مهیا شده و اینکه چه نتیجه‌ای در پایان فصل به دست خواهد آمد به همت بازیکنان و کادر فنی بستگی دارد.

وی گفت: فعالیت‌ها و برنامه‌های باشگاه بدون هرگونه انحراف و بر اساس چارچوب و سازکار شرکت ملی مس و با هدف تلاش برای تحقق منافع عمومی مردم منطقه صورت خواهد گرفت.

مدیرعامل باشگاه مس ورزقان در پایان این مژه را نیز به ورزشکاران بومی شهرستان داد که در صورت توانمندی و دارا بودن استعدادهای لازم مورد حمایت باشگاه در تیم‌های اصلی قرار می‌گیرند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *