به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از فارس اسماعیل جبارزاده عصر امروز در بیست و چهارمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان در اتاق بازرگانی تبریز اظهار داشت: خواهش میکنیم سازمان صنعت، معدن و تجارت در عرض ۲۴ ساعت موضوع را بررسی کند و اگر واحدی به دلیل نبود شکر تعطیل شده باید سریع تامین شود.
وی افزود: قسمتی از بحث شکر برمیگردد به وظیفهای که بر اساس مصوبات قانونی از وزارت صنعت، معدن و تجارت به جهادکشاورزی محول شده و تعدادی از عزیزان در این زمینه بحث دارند که نیازمند جلسات کارشناسی مجلس است و وظیفه تامین اقلام مورد نیاز صنایع، توسط جهادکشاورزی باید بررسی شود.
جبارزاده اذعان داشت: از آنجایی که وزارت جهاد کشاورزی تامین کننده اقلام مورد نیاز صنایع است باید بتواند مدیریت واحدی داشته باشد؛ در حالی که وزارت صنعت، معدن و تجارت نگاه صرف تجاری دارد؛ به هرحال میخواهیم توسط تولید داخلی مواد اولیه صنایع تامین شود که در این راستا این وظیفه به جهاد کشاورزی واگذار شده است.
استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه ما در راستای حل این مشکل ماهها مکاتبه انجام دادهایم و پیشبینی میشد که در بازار شکر عدم ثبات به وجود آید، افزود: در سند توسعه استان نیز درج شده که ما باید در استان شرکت تامین و تجهیز اقلام مورد نیاز صنایع استان را راهاندازی کنیم و تاسیس این شرکت به عهده فعالان بخش خصوصی است و هر چه سریع تر این شرکت را تاسیس کنند به نفع استان خواهد بود.
این مسؤول یادآور شد: امروز در راستای حمایت از تولید داخل واردات شکر سفید به کشور ممنوع اعلام شده که سیاست درستی است و اگر بنا است ارزش افزوده ای تولید شود بخشی از این ارزش افزوده باید در استان ما تولید شود.
استاندار آذربایجانشرقی تاکید کرد: تولیدکننده باید از عرضه مواداولیه در بورس استقبال کند و ما این مواد اولیه را به شکل توناژ بالا از بورس خریداری کرده و در اختیار واحدها قرار دهیم و هیچ واحدی در استان آذربایجان شرقی به خاطر نبود اقلام و مواد اولیه نباید تعطیل شود.
