نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهردرمجلس؛

برای صادرات بهینه باید شرکت های سنتی تبدیل به شرکت های بزرگ شوند

نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهردرمجلس با بیان اینکه ماندگاری گوجه فرنگی در راستای صادرات باید افزایش یابد،گفت:ماندگاری محصول گوجه فرنگی در ترکیه ۲۱ روز اما گوجه فرنگی داخلی تقریبا ماندگاری در حدود ۱۴ روز دارد.

به گزارش تبریز بیدار ، شهاب الدین بی مقدار درباره صادرات گوجه فرنگی،گفت:برای صادرات محصولی همچون گوجه فرنگی به شدت نیازمند بسته بندی شکیل هستیم و این در حالی است که اگر محصولی همچون گوجه فرنگی در بسته بندی استاندارد صادر نشود،بطور حتم محصول فاسد می شود.

نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهر درمجلس  شورای اسلامی با بیان اینکه  صادرات رب به خارج کشور در جریان است، گفت: صادرات بهینه محصولات کشاورزی در گرو شرکت های بازرگانی  بزرگ است و این درحالی است که در کشوری مانند روسیه  تاجر معمولی نمی تواند فعالیت های کارآمدی داشته باشد.

تبدیل شرکت های سنتی به شرکت های بزرگ کشاورزی لازمه صادرات محصولات

بی مقدار افزود:برای تجارت بهینه  محصولات کشاورزی به روس ها  باید شرکت های بازرگانی بزرگ دایر شود تا بتوانیم تعامل مناسبی در این راستا داشته باشیم  و این در حالی است که شرکت های خرد ایرانی نمی توانند در راستای صادرات محصولات کشاورزی موفق عمل کنند.

وی ادامه داد:برای صادرات بهینه باید شرکت های سنتی تبدیل  به شرکت های بزرگ شوند و این در حالی است که  اتحادیه ها باید در زمینه تاسیس شرکت های انتفاعی فعال شوند تا این شرکت ها بتوانند در راستای بازاریابی بهینه عملکرد مناسبی را ایفا کنند.

 نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهر در مجلس ،افزود:صادرات محصولات کشاورزی نیازمند برندسازی  است  و این در حالی  است که  صادرات  محصولات کشاورزی  باید طبق بسته بندی های جهانی  انجام شود.

عضو کیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه  ماندگاری گوجه فرنگی در راستای صادرات باید افزایش یابد، یادآورشد:ماندگاری  محصول گوجه فرنگی در ترکیه ۲۱ روز ،اما گوجه فرنگی داخلی تقریبا ماندگاری در حدود ۱۴ روز دارد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *