امام‌جمعه تبریز:

آمریکا و رژیم صهیونیستی آرزوی پیروزی در سوریه را به گور خواهند برد/مسلک معاویه و یزید به تعبیر امروزی سکولاریسم بود

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: با آمادگی کامل و عزم راسخ جبهه مقاومت اسلامی و حزب‌الله لبنان، آمریکا و رژیم صهیونیستی آرزوی پیروزی در سوریه را به‌گور خواهند برد.

به گزارش تبریز بیدار ، آیت‌الله محسن مجتهد‌شبستری در خطبه‌های نماز جمعه امروز تبریز با اشاره به اینکه امام حسین (ع) شهید راه امر به‌ معروف و نهی از منکر است، اظهار داشت: امربه‌معروف و نهی از منکر جزو فرایض مسلم اسلامی است و پس از تشکیل حکومت اسلامی در مدینه، این فریضه به‌صورت همگانی و الزامی براساس آیات مدنی ابلاغ شد.

وی افزود: هر قول و فعلی که حسن آن نزد شرع و عقل پذیرفته‌شده باشد، به‌عنوان یک معروف مطرح است و در غیر این صورت منکر اطلاق می‌شود.

امام‌جمعه تبریز با اشاره به معروف‌ها و منکرها در عزاداری‌های حسینی، گفت: خرافات و پیرایه‌ها در عزاداری جزو منکرات اقتصادی است و شیعیان و عزاداران حسینی باید به سراغ علمای بصیر و فقیه رفته و از آنان پرسش کنند، نه اینکه سراغ تشیع لندنی بروند.

وی با اشاره به اینکه تبعیت از پیامبر اکرم (ص) و ائمه‌اطهار (س) از مصادیق بارز معروف سیاسی است، خاطرنشان کرد: تبعیت از ولی‌فقیه زمان در مراتب بعدی از مصادیق بارز این معروف سیاسی بوده و پذیرفتن طواغیت و حاکمان ناصالح و قبول کردن اسلام التقاطی و سلطنتی به‌جای اسلام ناب از مصادیق منکر سیاسی است.

آیت‌الله مجتهد شبستری با تأکید بر اینکه مسلک معاویه و یزید سکولاریسم بود، افزود: معاویه و یزید نه مسلمان بلکه به تعبیر امروزی سکولار بودند و حضرت اباعبدالله(ع) در مقابل حکومت غاصبی قرار داشتند که تمام معروف‌ها را زیرپا گذاشته و درصدد ترویج منکرها بودند. مهم‌ترین پیام و درس قیام سیدالشهدا‌(ع) در کربلا، بقای اسلام، زنده‌کردن روح مقاومت، عزت‌نفس و عدم پذیرش سلطه بود.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی، با یادآوری اینکه استکبار جهانی درصدد است کشورهای اسلامی و ایران را تحت سیطره بگیرد، گفت: مقام معظم رهبری نسبت به لبخند استکبار هشدار داده‌اند.

وی با اشاره به دیدار فرماندهان نیروی انتظامی با رهبر معظم انقلاب،  امنیت را بسیار با اهمیت دانست و گفت: به دلیل ضرورت امنیت در تمامی شئون، بدون امنیت؛ اقتصاد، فرهنگ وغیره دچار اختلال خواهد شد و خوشبختانه کشورمان با انفاس قدسی رهبر انقلاب و دارا بودن نیروهای نظامی و انتظامی در منطقه ناامن غرب آسیا، شاهد امنیت پایدار است.

آیت‌الله مجتهد‌شبستری با اشاره به تحولات اثرگذار در بحران سوریه، گفت: با حمایت جبهه مقاومت و روسیه از سوریه، خوشبختانه کفه ترازو به سمت سوریه در حال چرخش است و با تنگ شدن عرصه بر تروریست‌ها شاهد نگرانی روز افزون آمریکا و رژیم صهیونیستی هستیم.

وی با اشاره به بلوف آمریکا مبنی بر حمله به سوریه، افزود: با آمادگی کامل و عزم راسخ جبهه مقاومت اسلامی و حزب‌الله لبنان، آمریکا و رژیم صهیونیستی آرزوی پیروزی در سوریه را به‌گور خواهند برد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *