نماینده ورزقان در مجلس:

مجلس برای رای اعتماد در زمینه «فتنه» حساسیت دارد/وزرای پیشنهادی مرزشان را با «فتنه» مشخص کنند

نماینده مردم ورزقان در مجلس با بیان اینکه مجلس در مورد بحث‌هایی مانند فتنه حساسیت زیادی دارد، گفت: باید وزرای پیشنهادی مرز خود را با موضوع فتنه با شفافیت اعلام کنند.

به گزارش تبریز بیدار ، رضا علیزاده ، با اشاره به جلسه فردای مجلس برای رأی اعتماد به ۳ وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاداسلامی و ورزش و جوانان اظهار داشت: در روزهای گذشته با وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌ها جلساتی داشتیم که دیدگاه‌های سیاسی و برنامه‌های مدیریتی آن‌ها برای اداره وزراتخانه‌های مطرح شده مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مجلس در مورد بحث‌هایی مانند فتنه حساسیت زیادی دارد، افزود: باید وزرای پیشنهادی مرز خود را با موضوع فتنه با شفافیت مشخص کنند.

نماینده مردم ورزقان در مجلس خاطرنشان کرد: همه نمایندگان در مورد فتنه حساسیت دارند و می‌خواهند این افراد موضوع فتنه را شفاف کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *