به گزارش تبریز بیدار ، همزمان با آغاز چهارمین سالگرد معارفه صادق نجفی در شهرداری تبریز این پایگاه خبری اقدام به انتشار سلسله مطالب و مستنداتی در این خصوص با عنوان “من صادق هستم” خواهد کرد تا ارزیابی کلی از نحوه فعالیت های ۳ سال گذشته صادق نجفی را خارج از حب و بغض های رایج در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
نخستین گفتگوی ما با فریدون بابایی اقدم رئیس کمیسیون شهرسازی به عنوان موافق عملکرد نجفی بود و این بار به سراغ یکی از جدی ترین منتقدان چند وقت اخیر شهردار تبریز، یعنی محمدحسین جعفری رفتیم تا سخنان و نحوه ارزیابی او را نیز بشنویم.
کارهای ظاهری خوبی صورت گرفته است
جعفری به خبرنگار ما گفت: نجفی کارهای ظاهری و در جلوی چشم را همانند زیرگذر، روگذر، فضای سبز و آسفالت ریزی را به خوبی انجام داده و در حوزه خدمات شهری نیز تنزلی نسبت به مدیران قبلی پیدا نکرده است.
وی افزود: وی در ابعاد تبلیغاتی قضیه موفق بوده و اسم تبریز در دوران او بار دیگر به زبان ها افتاد اما باید دید که در مجموع چند درصد برنامه هایش عملیاتی شد؟
عضو شورای شهر ادامه داد: شهردارتبریز در قضیه زیرساخت ها و اولویت گذاری مباحث موفق عمل نکرد و ما در حاشیه نشینی، مناطق فرسوده، مسیرگشایی و بسیاری دیگر از کارهای زیربنایی اقدام در خور توجهی را از وی ندیدیم و در حوزه ترافیک نیز برنامه داده بود که موفق عمل نکرده است.
جعفری اظهار داشت: علی رغم اینکه شهرداری به مترو تبریز پول خوبی تزریق کرده اما هنوز شهروندان استفاده خاصی را از آن انجام نمی دهند و در خصوص آموزش شهروندی نیز باید بگویم که وی نمره قابل قبولی کسب نمی کند.
نائب رئیس سابق شورای شهر ادامه داد: از دیگر نقاط مثبت مدیریت صادق نجفی می توان به احداث گرمخانه و کمک به استانداری و ماده ۱۶ نام برد که اقدامی مثبت بود اما در شهرسازی آنطور که باید و شاید توجهی صورت نگرفت.
نمره ۱۰ می دهم!
جعفری در خصوص نمره نجفی در ۳ سال گذشته نیز گفت: بنده نمره ۱۰ را به وی می دهم و این نمره برای تبریز مردودی است.
وی همچنین در خصوص نحوه رابطه شهردار با شورا نیز گفت: ایشان با اعضای شورا صادقانه برخورد نکردند و محوریت شورا یک نفر و محوریت شهرداری نیز فرد دیگری بود و باید توجه کرد که عقل ۲ نفر هیچگاه کامل نیست و باید سایر اعضا و مدیران نیز نظر دهند اما نجفی شورا را ضربدر صفر کرد.
نجفی باید با اعضای شورا صادقانه برخورد نماید
جعفری ادامه داد: شهردار باید با اعضای شورا صادقانه برخورد نماید و از پتانسیل های شورا استفاده نماید اما طرفداران نجفی در شورا نیز بعد از گذشت ۳ سال به این نتیجه رسیده اند که وی پاسبان شده و شورا را به حساب نمی آورد.
وی افزود: در سرمایه گذاری ها نیز هیاهوی بسیاری وجود داشت اما عملا کاری را مشاهده نکردیم.
این عضو شورای شهر گفت: ایشان باید در رابطه با مسیرگشایی ها به تصمیم شورا احترام می گذاشتند و حداقل پروژه های ۵۰ درصد به بالا را به اتمام می رساندند و ارثیه ای به شهردار و شورای بعدی تبریز باقی نمی ماند که همه این امور نشان دهنده این است که برنامه مدونی وجود ندارد.
جعفری همچنین در خصوص بدهکاری شهرداری تبریز نیز گفت: تا ماه قبل حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بدهکار بودیم که فقط ۳۲۰ میلیارد آن مربوط به بانک شهر می باشد و ایشان باید در سال چهارم فعالیت خودشاندر پرداخت ها اولویت گذاری کرده و حق و حقوق ضایع شده را اعاده نمایند.
