فرماندار تبریز:

انتخابات کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر غیر قانونی نیست/ دبیری از مرخصی رفتن امیر حقیان خبر نداشت

فرماندار تبریز، با اشاره به قانونی بودن این انتخابات بیان داشت: کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز بعد از تشکیل باید برای خود رئیس، نائب رئیس و منشی انتخاب می کرد که متاسفانه در جلسه اول با آوردن رای مساوی سه به سه آقای امیر حقیان و باغبان، جلسه راکد مانده بود.

به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از ائل، رحیم شهرتی فر  اذعان داشت: برخی از اعضا معتقدند تا بر اساس مساوی شدن و یکسان بودن اولویت ها، قرعه کشی باید انجام می شد ولی برای این امر زمانی مجاز بودند که در همان جلسه قرعه کشی کنند.

شهرتی فر گفت : با توجه به اینکه انجام وظایف شورای شهر در قالب کمیسیون ها محقق می شود و بلاتکلیفی کمیسیون مهم شورا، در آستانه تنظیم بودجه سال ۹۵، سه ماه طول کشیده بود،با ارسال دعوت نامه ای از بنده به عنوان شاهد درخواست حضور در جلسه و انتخابات مجدد کردند.

فرماندار تبریز در ادامه افزود: این انتخابات با حضور ۶ نفر در غیاب آقای امیر حقیان برگزار گردید که دو نفر از اعضا به اعتراض در مورد نبود نفر دوم و انتخابات مجدد جلسه را ترک کردند ولیکن با حضور ۴ نفر جلسه از رسمیت نیافتاده بود و اعضای حاضر، علی نوای باغبان را به عنوان رئیس انتخاب کردند.

وی همچنین در خصوص اعتراض شفاهی آقای امیر حقیان بیان داشت: به گفته آقای امیرحقیان، ایشان از رئیس شورا برای سفر مشهد خود مرخصی اخد کرده بودند ولیکن آقای دبیری از بی خبر بودن در خصوص مرخصی وی خبر دادند و بر همین اساس انتخابات مجدد برگزار گردید و این انتخابات غیر قانونی نیست.

گفتنی است؛کمیسیون برنامه و بودجه که یکی از مهمترین کمیسیون های شوراست و در جلسه علنی انتخاب اعضای این کمیسیون نیز حواشی زیادی وجود داشت، که هنوز پس از گذر ۳ ماه از انتخابات، کمیسیون بودجه به صورت قانونی برای خود رئیسی انتخاب نکرده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *