مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی:

شاهد بازی زیبا، منصفانه و قابل اهمیتی بودیم/ به مردم آذربایجان بابت این برد تبریک می‌گویم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: تراکتورسازی با بازی خوبی که مقابل استقلال به نمایش گذاشت، نشان داد که شایسته قهرمانی است.

به گزارش تبریز بیدار ،  مصطفی آجورلو پس از پیروزی تیم تراکتورسازی مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: به همه اهالی فوتبال تبریک می‌گویم. امروز شاهد بازی زیبا، منصفانه و قابل اهمیتی بودیم. هم استقلال و هم تراکتورسازی در این دیدار خوب بازی کردند. به مردم آذربایجان بابت این برد تبریک می‌گویم و همین‌طور از هواداران استقلال به خاطر میهمان‌نوازی‌شان تشکر می‌کنم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره حضور احمد نورالهی در تیم تراکتورسازی اظهار داشت: در این مورد در زمان فصل نقل‌وانتقالات با هم صحبت می‌کنیم.

وی در خصوص حواشی این بازی، عنوان کرد: به جز یک بازی زیبا از هر دو تیم خصوصا از تیم خودمان، هیچ چیزی ندیدم. امروز هر دو تیم خصوصا تیم ما یک بازی عالی را به نمایش گذاشتند و از عملکرد تیمم در این دیدار رضایت کامل دارم و به تمامی اعضای تیم خسته نباشید می‎گویم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در خصوص شرایط سروش رفیعی در تیم تراکتورسازی و ماندن و یا رفتن او در نیم‌فصل، با بیان اینکه پرسپولیس هنوز پیشنهاد رسمی نداده است، خاطر نشان کرد: ما تلاش می‌کنیم سروش بماند، اما او در نیم‌فصل بازیکن آزاد محسوب می‌شود. فکر می‌کنم او یکی از بهترین‌های ایران است و خوشا به حال باشگاهی که سروش رفیعی را به خدمت بگیرد، امیدوارم این باشگاه ما باشیم. 

آجورلو در واکنش به اظهارنظر مسئولان باشگاه فولاد خوزستان مبنی بر اینکه رفیعی بازیکن این تیم به حساب می‌آید، خاطر نشان کرد: این بخش به فدراسیون فوتبال و کمیته حقوقی آن بر می‌گردد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *