پس از برتری مقابل استقلال؛

اظهار نظر بازیکنان تراکتور سازی پس از برتری مقابل استقلال

بازیکنان تیم تراکتور سازی در گفتگو هایی در خصوص دییدار مقابل استقلال صحبت کردند.

به گزارش تبریز بیدار ، مهدی کیانی درباره پیروزی مقابل استقلال گفت: حق مان برد بود و اگرچه شرایط بازی سخت پیش رفت اما با تدابیر کادرفنی توانستیم در نیمه دوم بازی را برگردانیم و به نظر من باید گل های بیشتری را هم به ثمر می رساندیم.

کیانی درباره بستن بازوبند به دستان اخباری هم گفت: اخباری فقط یک اشتباه کرد که به نظر من پیش می آید. او گلر بزرگی است و در این بازی هم به جز آن صحنه بازی خوبی کرد.

محمد نوری، کاپیتان سابق پرسپولیس در این باره گفت: بازی بسیار خوبی بود  با توجه به فرصت های به دست آمده ما می توانستیم بازی را ۶ ـ ۲ ببریم.

 

وقتی خبرنگاران درباره درگیری رحمتی پرسیدند، نوری گفت: درگیری؟ درگیری ای نبود یک لحظه برخورد صورت گرفت و همان جا همه چیز تمام شد. من و مهدی از دوستان خیلی خوب و صمیمی هستیم و دلیلی ندارد با هم برخورد کنیم یا دعوایی بین مان اتفاق بیفتد.

———————–

فرزاد حاتمی درباره بازی گفت: از همه هواداران ممنونم که حضور پیدا کردند امیدوارم با این ۳امتیاز خوشحال شده باشند. از محمد ابراهیمی هم تشکر می کنم که موقعیت گل صددرصد خود را به من داد تا بتوانم گلزنی کنم.

 

او درباره گلزنی به رحمتی و تیم استقلال گفت: من تاکنون به رحمتی گل نزده بودم و بابت گلزنی به او بسیار خوشحال شدم مهدی بچه خانی آباد است، من هم بچه جوادیه؛ به همین خاطر از ۱۰ سال پیش دائم برای هم کری می خوانیم.

 

حاتمی درباره شادی زیادش پس از گلزنی به تیم سابق خود گفت: من گل زدم و طبیعی است که خوشحال باشم در هر تیمی بازی کردم با غیرت و تلاش فراوان بوده بنابراین لزومی ندارد که از چیزی ناراحت باشم. من در همه تیم ها از جمله استقلال از هیچ تلاشی برای موفقیت تیمم فروگذاری نکردم.

 

او در پایان درباره داوری بازی گفت: به نظرم داوری بازی هم خوب بود علیرغم اینکه چند خطا روی من را ندید اما در مجموع خوب سوت زد. درباره صحنه گل هم باید بگویم اصلا خبری از آفساید نبود.

 

او در پایان حرف ها از هواداران تراکتورسازی بابت حمایتشان تشکر کرد.

—————————-

سروش رفیعی درباره بازی تیمش در برابر استقلال گفت: فکر می کنم همه کسانی که این بازی را دیده اند از کیفیت آن راضی بودند. بازی جذابی برگزار شد که هم هواداران استقلال و هم تراکتورسازی از آن احساس رضایت کردند.

 

رفیعی درباره زمان جدایی خود از تراکتورسازی گفت: من فعلا سرباز تراکتورسازی و در خدمت این تیم هستم هر زمان خدمت سربازی ام تمام شد درباره ادامه دوران بازی ام تصمیم گیری می کنم.

 

او درباره ادامه قراردادش با تیم فولاد گفت: ما در کمیته انضباطی هم جلسه ای داشتیم، ۴ نماینده و وکیل فولاد هم حضور داشتند آنجا در این باره به طور کامل صحبت کردیم اما چون هنوز این کمیته رای خود را صادر نکرده درست نیست من درباره حکم آن حرف بزنم.

 

هافبک تراکتورسازی ادامه داد: شنیدم آقای سعداوی گفتند یک جای خالی برای من کنار گذاشتند ایشان به من لطف دارند. همه از ارادت من به فوتبال خوزستان و فولاد خبر دارند اما امیدوارم شرایط به گونه ای نشود که پس از اعلام رای کمیته انضباطی با احساسات هواداران این تیم بازی شود.

 

وی در این باره ادامه داد: آقای اژدری زاده و سعداوی ابتدا باید منتظر اعلام رای کمیته انضباطی باشند پس از آن درباره حضور یا عدم حضور بنده در این تیم اظهارنظر کنند در غیراینصورت ممکن است خدایی ناکرده با احساسات هواداران فولاد بازی شود.

 

رفیعی درباره مقصد بعدی خود گفت: اولویت من این است که لژیونر شوم و در این باره هم طبیعی است که به بهترین پیشنهاد پاسخ مثبت دهم اما اگر از ایران خارج نشوم، هنوز نمی دانم در کدام تیم لیگ برتری بازی خواهم کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال که دوستانش در برخی از تیم های لیگ برتری روی آینده او تاثیری خواهند گذاشت یا خیر گفت: من دوستان خیلی زیادی در تمام تیم های لیگ برتر دارم اما این دوستی ها هرگز نمی تواند روی تصمیم من تاثیر بگذارد با احترام به همه آنها وقتی بحث کار پیش می آید نمی توان رفاقت را در آن وارد کرد.

————————————————–

 محمد ایران پوریان درباره بازی گفت: ممنون از همه هوادارانمان چه در ورزشگاه آزادی و چه در تبریز بازی ما را دنبال کردند و ما را مورد دعای خیر خود قرار دادند. ما سعی کردیم با پیروزی در این بازی مزد وفاداری آنها را بدهیم.

 

او ادامه داد: مهمترین عامل نتیجه گیری ما در بازی امروز تمرکز زیادی بود که در هفته گذشته داشتیم و تمام حرف های کادرفنی برای برتری در این بازی شنیدیم و سعی کردیم همه آنها را در زمین پیاده کنیم.

 

کاپیتان دوم تراکتوری ها درباره اخباری گفت: محمدرضا در بازی های مختلف از جمله بازی برابر تیم پرسپولیس و غیره بارها دروازه تیم ما را نجات داد گاهی اوقات ممکن است چنین اشتباهاتی برای هر بازیکنی به وجود بیاید مهم این است که خیلی زود باید جبران مافات کرد و دیدیم که او در همین بازی موقعیت های خوبی را از حریف مهار کرد.

——————————————

 

محمد ابراهیمی درباره بازی گفت: روی روند بازی گل بدی خوردیم ولی بد از آن با یکدلی موفق شدیم به بازی برگردیم و به قول امیرخان یک بازی تراکتورگونه برگزار کنیم. خدا را شکر با غیرت این بازی را پیروز شدیم تا هم هواداران و هم محمدرضا اخباری خوشحال شوند.

 

او درباره شادی زیادش پس از گل دوم تیم گفت: من پاس گل را بیشتر از گل دوست دارم و به خاطر همین روی گل دوم تیم آنقدر خوشحالی کردم.

 

ابراهیمی درباره صحبت های هفته پیش قلعه نویی که درباره او انتقاد کرده بود گفت: امیرخان هر صحبتی کنند من گوش به فرمان او هستم.

—————————————–

هادی محمدی درباره پیروزی ۲ بر یک مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی گفت: خدا را شکر این بازی را بردیم و این پیروزی را به هواداران تقدیم کردیم. 

وی ادامه داد: قلعه‌نویی از نظر روحی و روانی روی بازیکنان کار کرده بود که اهدای بازوبند به اخباری باعث شد او به بازی برگردد.

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تصریح کرد: اخباری در این مدت خیلی خوب کار کرده است  اما امروز از نظر روحی و روانی به هم ریخت و خوشبختانه به بازی برگشت.

—————————————

خالد شفیعی درباره پیروزی تیمش مقابل استقلال گفت: ما می‌دانستیم با یک کادر قوی چه از لحاظ کادر فنی و چه از لحاظ بازیکن روبرو هستیم. روی یک اشتباه گل خوردیم و شیرازه تیم از هم پاشید اما ما تیم بزرگی هستیم و توانستیم به بازی دوباره مسلط شویم و ۳ امتیاز شیرین را کسب کنیم.

وی درباره طرفداران تراکتورسازی گفت: قشنگ‌تر از خوشحالی هواداران تراکتورسازی چیزی نیست و این از همه چیز مهم‌تر است. خوشحالیم که توانستیم ببریم و آن‌ها را خوشحال کنیم. من کوچک‌تر از آنم که به یگان ویژه حمله کنم اما دوست داشتم خودم را به طرفداران برسانم به خاطر همین به سمت ماموران رفتم.

شفیعی ادامه داد: در اروپا هم روی اوت‌ها تاکتیک دارند. ما نیز از تیم هایی هستیم که روی اوت های دستی برنامه ریزی کرده‌ایم اما نتوانستیم در این بازی از آن استفاده کنیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *