مسئول نمایندگای ولی فقیه در سپاه عاشورا؛

ضربه خواص بی بصیرت بیشتر از دشمنان بوده است/حماسه ۹ دی استحکام و اقتدار نظام اسلامی را به همگان نشان داد

حجت الاسلام کاملی فر با اشاره به واقعه ۹ دی اظهار داشت: حماسه ۹ دی استحکام و اقتدار نظام اسلامی را به همگان نشان داد و پاسخ کوبنده ای به فتنه گران داد و چهره واقعی خواص بی بصیرت را به همه روشن کرد.

به گزارش تبریز بیدار ،  حجت الاسلام حسن کاملی‌‌فرمسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به سالگرد حماسه ۹ دی گفت: این روز به عنوان روز بصیرت معرفی شده است و امیر المومنین (ع) فرمودند که انسان بی بصیرت همانند مسافری است که در بی راهه حرکت می کند و هر اندازه که سرعت و شتابش بیشتر باشد به همان مقدار از مقصد دور می شود.

وی افزود: ضرباتی که در طول تاریخ انسان ها و نخبگان بی بصیرت بر پیکره دین زده اند دشمنان ما وارد نکرده اند و باید با بصیرت حرکت کرد.

کاملی فر ادامه داد: اگر نخبگان و خواص جامعه در صحنه های حساس، بصیرت داشتند خیلی از مشکلات حل می شد به عنوان مثال  اگر در فتنه ۸۸ بصیرت داشته و پای انقلاب ایستاده و مواضع صریح و روشن علیه فتنه اتخاذ می کردند با مواضع دو پهلو و توجیه ناپذیر خود، مردم را دچار تردید نمی کردند  بسیاری از مشکلاتی که به وجود آمد قطعا اتفاق نمی افتاد و اگر بسیاری از خواص در خطبه نماز جمعه رهبر انقلاب موضع می گرفتند مشکلات بوجود نمی آمد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا اظهار داشت: بعضی ها می گویند چه لزومی دارد ۸ سال بعد از فتنه بیاییم و فتنه را بازخوانی و کالبد شکافی کنیم حتی تعدادی از ساکتین فتنه می گویند اصلا فتنه ای در کار نبوده بداخلاقی کاندیداها و هوادارانشان و منشا اینها مناظره های تلویزیونی و اختلاف های آقای موسوی و احمدی نژاد بود اگر نظام این حوادث را منصفانه و عادلانه مدیریت می کرد مثلا به موسوی اجازه میدادند در تلویزیون صحبت کند و یا به هوادارانش مجوز راهپیمایی میدادند آنوقت این حوادث بوجود نمی آمد.

کاملی فر اظهار داشت: امروز عوامل و ساکتین فتنه تلاش می کنند تا حوادث سال ۸۸ را تحریف کرده و سران فتنه را تبرئه نمایند و عوامل فتنه را دوباره به عرصه سیاسی و اقتصادی و مدیریتی کشور باز گردانده و زمینه بازگشت آنان را فراهم کنند.

وی افزود: آنها از تبیین کنندگان فتنه بعنوان کاسبان فتنه و دلواپسان یاد می کنند و حوادثی که در ۱۶ آذر امسال در برخی از دانشگاه ها اتفاق افتاد و نوع شعارهایی که دادند و نوع سخنران هایی که دعوت کردند نصب تصاویر عناصر اصلی فتنه اینها همه نشان از این است که آتش فتنه هنوز بطور کامل خاموش نشده  و ما متاسفانه در دولت و مجلس کسانی داریم که از فتنه حمایت می کنند و به نوعی حامی فتنه محسوب می شوند.

وی ادامه داد: ضرورت دارد برای پیشگیری از فتنه های بزرگتر در آینده زمینه های پیدایش فتنه و عناصر و پدیدآورندگان آن و اهداف و انگیزه های فتنه گران را بازخوانی و کالبد شکافی و تجزیه و تحلیل کرده  و شناخت عمیقی بدست بیاوریم و این شناخت را به نسل های فعلی و آینده منتقل کنیم.

کاملی فر ابراز داشت: هنوز بعد از ۸ سال سران فتنه عذرخواهی و توبه نکرده و پشیمان نشدند و بر موضع غلط و اشتباه خود نیز پافشاری هم می کنند.

وی افزود: حمایت از فتنه توسط برخی مسئولان دولتی و مجلس یعنی باز تولید آن  و این رویکرد مخالف مصالح  و منافع ملی بوده  و دلسوزان نظام نباید ساکت بنشینند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا ادامه داد: سران فتنه مجرم بوده  و جرمشان خیلی سنگین است چون انتخاباتی که به تعبیر مقام معظم رهبری زلزله سیاسی به اردوگاه دشمن بود را با ادعای دروغ تقلب، دشمن را امیدوار و تشویق کردند اعتبار بین المللی نظام و کشور را مخدوش کرده و نظام را محکوم به تقلب و خیانت در امانت کردند و افکار عمومی را فریب داده و بازیچه دشمن شدند.

وی اظهار داشت: یکی از بازداشتی های آن زمان در اعترافات خود گفت هدف ما چه در صورت شکست و چه پیروزی بیرون کشیدن مردم و در خواست تغییر قانون اساسی و حذف ولایت فقیه بود.

کاملی فر همچنین با اشاره به واقعه ۹ دی اظهار داشت: حماسه ۹ دی استحکام و اقتدار نظام اسلامی را به همگان نشان داد و پاسخ کوبنده ای به فتنه گران داد و چهره واقعی خواص بی بصیرت را به همه روشن کرد.

وی افزود: حماسه ۹ دی رفراندوم بزرگی بود که مردم برای دفاع از نظام و انقلاب و ارزشهای اسلامی و ولایت فقیه شرکت کرده و دشمنان فهمیدند پشتوانه این نظام مردم بزرگ ایران هستند که در هیچ شرایطی کشور و نظام خود را تنها نخواهند گذاشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *