به گزارش تبریز بیدار ، محمدحسین حسن زاده با بیان این مطلب اظهار کرد: امروزه ساخت و ایجاد فضاهای سبز و پارکها دیگر به مانند شیوه های قدیمی نیست و متدهای جدید نیازمند تغییر نگرش در طراحی آنها است.
وی افزود: پارکهای موضوعی با رویکردهای مختلف و عناوین خاص و تخصصی می توانند بخش مهمی از نیازهای شهروندان در زمینه فضای سبز را تحقق بخشند.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، از پارک موزه شمیم پایداری به عنوان یکی از بهترین مثال ها در این مورد اشاره کرد و گفت: این پارک با موضوع دفاع مقدس می تواند باعث جذب هر چه بیشتر گردشگران و شهروندان باشد.
وی ادامه داد: خوشبختانه طی سال های اخیر با بهره گیری از اصول و فنون و بکار بستن نگاه تخصصی در حوزه فضای سبز، همواره سعی داشته ایم فضای سبز تبریز را از حالت بی برنامه ریزی خارج ساخته و با نگاه دقیق و توجه به نیازهای روز در هر منطقه از شهر گسترش دهیم.
