شهرتی فر: تبلیغات زودهنگام در فضای مجازی هم رصد می شود

هشدار فرماندار تبریز نسبت به ایجاد اتئلاف های خودساخته انتخاباتی

فرماندار تبریز با اشاره به تبلیغات زود هنگام برخی نامزدهای انتخاباتی نسبت به هرگونه تبلیغات زود هنگام و تحت هر عنوان اسمی و یا ائتلافی چه در فضای مجازی و عمومی هشدار داد.

به گزارش تبریز بیدار ، رحیم شهرتی فر  با اعلام این خبر بیان کرد : طبق قانون هر گونه تبلیغات زود هنگام و تحت هر عنوان و یا به اسم ائتلاف به غیر از بازه زمانی قانونی ، ممنوع بوده و تخلف محسوب می شود.

وی یاد آور شد : تخلف تبلیغات زودهنگام و یا ایجاد ائتلاف های خود ساخته از سوی برخی نامزدها به دقت رصد می شود و این تخلقات در صلاحیت ها که هم اکنون در حال بررسی است تاثیر خواهد داشت .

وی گفت : همه دستگاه های مسوول موظف هستند با موارد تخلف و تبلیغات زود هنگام نامزدها به وظایف قانونی خود عمل کنند.

فرماندار تبریز اظهار کرد : فرایند انتخاباتی شوراها و پرونده نامزدها هم اکنون در مرحله استعلام از مراجع قانونی است و مطابق ماده ۴۷ قانون انتخابات کار بررسی صلاحیت ها از ۱۷ لغایت ۲۷ ماه جاری ( فروردین ماه ) در هیات های اجرایی شهرستان انجام خواهد گرفت و گزارش آن طی صورتجلسه تنظیمی به هیات های نظارت شهرستان ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد : هیات های نظارت براساس ماده ۴۸ قانون در روز نخست اردیبهشت ماه نتیجه بررسی را به فرمانداری اعلام و فرمانداری در روز دوم اردیبهشت ماه مراتب را برای نامزدها اطلاع رسانی خواهد کرد.

شهرتی فر افزود :  پس از اعلام نتیجه به نامزدها ، کسانی که رد صلاحیت شدند می توانند به هیات های استانی و بالاتر شکایت کنند .

وی گفت :  با عنایت به مراتب فوق و تا طی فرایندهای مذکور و حصول نتیجه بررسی ها هیچ یک از نامزدها حق تبلیغات زودهنگام و یا تشکیل ائتلاف را ندارند و دستگاه های مسوول موظف هسند نسبت به موارد تخلف وظایف قانونی خود را انجام دهند.

فرماندار تبریز درباره برخی عنوان ها و ائتلاف های خود ساخته از سوی برخی نامزدهای انتخا باتی  در شبکه های مجازی تصریح کرد :  این ائتلاف ها غیر قانونی است و با موارد تخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

شهرتی فر تاکید کرد :  ائتلاف زمانی قانونی است که توسط احزاب شناسنامه دار و یا به وسیله چند نامزد که صلاحیت آن ها تایید شده آن هم در مهلت و بازه زمانی تبلیغات قانونی تشکیل شود  و مراتب تاسس آن  طی صورتجلسه به فرمانداری ابلاع شود.

به گفته وی مهلت قانونی تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شوراهای اسلامی شهر و روستا از ۲۱ الی ساعات پایانی ۲۷ اردیبهشت ماه است .

فرماندار تبریز با ابزار تاسف از برخی بد اخلاقی ها گفت : تخریب نامزدها توسط هر کس و هر گروهی چه در فضای مجازی و عمومی اقدام غیراخلاقی و غیر قانونی است و در عین اینکه اشخاص  خود حق شکایت و پیگیری دارند ، دستگاه های مسوول از جمله فرمانداری هم موظف به پیگیری و شکایت است .

برای انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ی شهرستان تبریز ۷۵۰ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۷۲ نفر آنان درحوزه انتخابیه تبریز  و بقیه در خسروشاه ، سردرود و باسمنج می باشند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *