قائم‌مقام وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان مطرح کرد:

در تبریز احساس غربت نمی‌کنیم/ مردم آذربایجان آرزو دارند از تبریز دیدن کنند

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان با بیان اینکه در تبریز احساس غربت نمی‌کنیم، گفت: مردم ایران و آذربایجان در همه زمینه‌ها پیوندهای عمیق دینی، زبانی، فرهنگی و تاریخی دارند و اکثر مردم آذربایجان آرزو دارندکه دست‌کم یک‌بار بتوانند از شهر تبریز دیدن کنند.

به گزارش تبریز بیدار ، عدالت ولی اف ظهر امروز در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار بر توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری با استان آذربایجان شرقی تاکید کرد و با بیان اینکه در تبریز احساس غربت نمی‌کنیم، گفت: مردم ایران و آذربایجان در همه زمینه‌ها پیوندهای عمیق دینی، زبانی، فرهنگی و تاریخی دارند و اکثر مردم آذربایجان آرزو دارند که دست‌کم یک‌بار بتوانند از شهر تبریز دیدن کنند.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال جدید میلادی در کشورش به‌عنوان سال همبستگی اسلامی یادآور شد: مشترکات دینی و فرهنگی بین ایران و آذربایجان فرصتی برای گسترش ظرفیت‌‌های گردشگری متقابل است که باید با اقداماتی مانند تسهیل رفت‌وآمد و کاهش هزینه‌های سفر تقویت یابد.

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و گردشگری آذربایجان، ۷۰ هزار هنرمند و فعال فرهنگی، ۲۶ مدرسه تئاتر، ۲۴۰ مکتب موسیقی، ۴۵۰ موزه، دو دانشگاه، پنج‌هزار کتابخانه را تحت پوشش دارد و همه‌ساله ۵۰ جشنواره مهم فرهنگی و هنری در سطح بین‌المللی را میزبانی می‌کند که امسال نیز مسابقات ورزشی کشورهای اسلامی در باکو برگزار خواهد شد.

ولی‌اف با اشاره به اینکه در ایام عید نوروز امسال، ۴۶ هزار نفر از ایرانیان به جمهوری آذربایجان سفر کردند، گفت: خواستار توسعه و تسریع در اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی و هنری و تولید آثار هنری مشترک و تلاش مستمر در زمینه افزایش رفت‌وآمد گردشگران هستیم.

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان همچنین از برگزاری روزهای فرهنگی کشورش در تهران و اصفهان در روزهای ۳ و ۹ ژوئن (۱۳ و ۱۹ خرداد) خبر داد و آمادگی فعالان فرهنگی و هنری کشورش را برای مشارکت در اجرای برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ اعلام کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *