به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از رصدمراغا ؛ علیرضا نوین در جلسه معرفی مسئول ستاد محمد باقر قالیباف در مراغه گفت : امروز کشور نیازمند حضور نیروهای ارزشی و مجاهدان راستینی است که در دوران دفاع مقدس اجازه ندادند دشمنان یک وجب از خاک کشور را اشغال کنند.
دبیر شورای هماهنگی ستاد حامیان مردمی قالیباف در آذربایجان شرقی افزود : متاسفانه خوی اشرافی گری و فرهنگ غربی از دوران سازندگی و اصلاحات وارد زندگانی مردم شد.
وی ادامه داد : بی تفاوتی دوران اصلاحات که باعث پایمال شدن خون هزاران شهید شد باعث شد نیروهای انقلاب احساس نیاز کنند تا تفکری انقلابی را وارد عرصه مدیریت کشور کنند.
نوین یادآور شد : این امید و نشاط در دوران اول دولت عدالت در نیروهای انقلاب ایجاد شد که می توان با اتحاد و انسجام کشور را پیش برد اما متأسفانه در ۴ سال بعدی بانفوذ دشمن باعث انحراف دولت دهم شد.
وی اضافه کرد : پس از آن نیز با روی کار آمدن دولت اعتدال سردمداران این جریان چشمشان را دوختند به خارج از کشور و متأسفانه این باعث شد عزت و افتخار جمهوری اسلامی در دنیا خدشهدار شود.
مسئول ستاد قالیباف در استان آذربایجان شرقی گفت : تمامی این جریانها باعث شد باری دیگر نیروهای انقلاب احساس نیاز کنند و با اتحاد و انسجام اقدام به معرفی دو نفر همفکر و هم سو برای مدیریت آینده کشور کنند .
وی با اشاره به اینکه ستادهای انتخاباتی قالیباف و رئیسی یکی است و هیچ رقابتی بین افراد فعال در این ستادها وجود ندارد افزود : روحیه خدمت به مردم و مدال نوکری ملت شعار واحد ستاد این دو بزرگوار است که به امید خدا در ۲۹ اردیبهشت با رأی قاطع مردم استارت عملیاتی کردن آن زده خواهد شد.
نوین قالباف را فردی عملیاتی دانست و عنوان کرد : برای تحقق وعده هایی که از سوی قالیباف ارائه شده است در هر زمینهای برنامه مدون و مشخص وجود دارد برای انجام آن ها ساعت ها کار کارشناسی انجام گرفته است .
وی در پایان خاطرنشان کرد : مبارزه با قاچاق و فساد اداری و ریشهکن کردن حقوقهای نجومی جزو برنامه های قالیباف است که سوابق درخشان وی نوید محقق شدن این وعده ها است.
در پایان این مراسم منصور شکوهی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در شهرستان مراغه انتخاب و معرفی شد.
