به گزارش تبریز بیدار ، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم صبح امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی که به منظور معارفه نماینده جدید ولی فقیه در آذربایجان شرقی با حضور حجتالاسلام محمدیگلپایگانی در استانداری تشکیل شد، با بیان اینکه از حسن ظن مقام معظم رهبری تشکر میکنم، اظهار کرد: چند روز پیش در پایان ملاقات با مقام معظم رهبری بیان کردم که در آینده خبرهای خوشی از استان به گوش شما خواهد رسید.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه آشنایی خوبی با استان آذربایجان شرقی دارم، گفت: فرصت های بسیار خوبی در این استان وجود دارد که با برنامه های مدون از همه این پتانسیل ها استفاده خواهیم کرد.
امام جمعه تبریز همچنین گفت: خدمات ارزشمند آیت الله مجتهد شبستری را ارج می نهیم و امیدواریم اقدامات نیمه تمام فرهنگی را با قدرت ادامه دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه با تقدیر از پدر خود خاطرنشان کرد: هر چه دارم از والد معظم دارم.
امام جمعه تبریز در پایان خطاب به مدیران با بیان اینکه من اهل این شهر هستم و طبیعتاً فامیل و آشناهایی دارم، ابراز داشت: ممکن است برخی از نام من سوءاستفاده کنند، لذا از هماکنون و از همین جا به مدیران اعلام میکنم که همه مدیران به این عناوین توجه نکنند و طبق مقررات رفتار کنند.
امام جمعه تبریز همچنین در پایان ابیاتی از شعر استاد شهریار به زبان ترکی قرائت کرد.
