به گزارش تبریز بیدار ، در اقدامی مبتکرانه، از مجسمه های انسانی متحرک برای آشنایی مردم تبریزبا پیام ها و باید و نباید های مدیریت مصرف، از این هنرمندان در روز جهانی قدس استفاده کرد.
این مجسمه ها که تابلو هایی با مضامین مختلف مدیریت مصرف را در دست داشتند، با استقبال بی نظیر مردم تبریز مواجه شده و بزرگ و کوچک را به سمت خود جلب کردند.
همچنین به صورت نمادین به همراه گروه راهپیمایی کنندگان شرکت های صنعت آب و برق حرکت کرده و پیام این روز بزرگ را نیز به شیوه ای هنرمندانه رساندند.
با توجه به فرار رسیدن ایام اوج مصرف برق، روابط عمومی این شرکت در راستای برنامه های مدیریت مصرف، اقدام به استفاده از روش های نوین برای جلب مشارکت حداکثری مشترکین در این زمینه کرده است.
این مجسمه ها در کاراکترهای بابابرقی و لباس سنتی شهر تبریز، گریم شده بودند تا بتوانند بهترین ارتباط را با مخاطبین خود داشته باشند.
مجسمه متحرک، از مجسمه فایبر گلاس الهام گرفته شده که با کار کردن روی لباس های مخصوص، قاب فایبر به خود می گیرند و با گریم تخصصی که از مواد ترکیبی تهیه شده، انجام می شود.
لازم به ذکر است که این سبک متفاوت و حرفه ای تر از سبک سیلورمن و گولدمن بوده و فقط در ایران موجود است. این سبک در سطح ایران و کشورهای همسایه به اجراء گذاشته شده و با استقبال انبوه هنرمندان و مردم مواجه شده است.
این طرح در حضور دبیر کل بازدید کننده یونسکو در پایتخت فرانسه در نمایشگاه بین المللی به اجراء گذاشته شد و نمره الف را کسب کرده است.
