حاشیه ای پررنگ از متن؛

سیاست «لنگش کن، لنگش کن» ادامه دارد/ سفارش قرارداد میلیاردی با یک بازداشتی امنیتی با طعم «تبریز ۲۰۱۸»!

کلاف پیچیده و سردرگم موضوع “تبریز ۲۰۱۸” که همچون گفته سعدی شیرازی قرار بود ممدّ حیات گردد و مفرّح ذات، به یکباره با برافتادن نقاب از چهره گفتاردرمانی های بی پایان مسئولین استانی و مدیران دولتی در این موضوع، حقیقت هولناک آن به یکباره بر مردم و مدیران ظاهر گشت.

سرویس شهری تبریزبیدار؛

کلاف پیچیده و سردرگم موضوع “تبریز ۲۰۱۸” که همچون گفته سعدی شیرازی قرار بود ممدّ حیات گردد و مفرّح ذات، به یکباره با برافتادن نقاب از چهره گفتاردرمانی های بی پایان مسئولین استانی و مدیران دولتی در این موضوع، حقیقت هولناک آن به یکباره بر مردم و مدیران ظاهر گشت.

کمدیک ترین و حتی تلخ ترین صورت این ماجرا آنجایی بود که مسئولینی که تا دیروز کباده “برای پروژه‌های تبریز ۲۰۱۸ مشکل اعتباری نداریم” می کشیدند و به حسن روحانی در زمان حضور در کمپین انتخاباتی او در تبریز نیز گفتند که برنانه ریزی برای این مسئله در جریان است و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، سوت و کف تبریز۲۰۱۸ را در سالن پورشریفی به دست آورد، به یک باره استاندار کارگزارانی به همراه دیگر مدیرکل کارگزارانی میراث فرهنگی استان، در اقدامی عجیب و متحیرالعقول از رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بخواهند که به دلیل سرمای زمستانی تبریز، مراسم افتتاحیه رویداد “تبریز ۲۰۱۸” با ۸۰ روز تاخیر از نوروز ۹۷ آغاز گردد.

این پیشنهاد عجیب از سوی مسئولین استانی دولت اعتدال، با واکنش عجیب تر احمدی پور و ابراز تاسف وی مواجه شد و او گفت: “متاسفم که این رویداد تاریخی اینقدر سهل گرفته می شود، اگر این رویداد برای سایر کشور ها بود از لحظه لحظه آن استفاده می کردند، اما در کشور ما به سردی هوا، تعطیلی نوروز و سایر حوادث غیر مترقبه اشاره می شود.”

این حال و روز “تبریز ۲۰۱۸” در سال ۲۰۱۷ است که اگر از حق نگذریم اگر اندک همتی از سوی مدیریت شهری تبریز با پول مردم نبود، برخی پروژه های نیمه کاره در ابنیه تاریخی همچون مقبره الشعرا تا سال ها بلاتکلیف می ماند، اما در این میانه اتفاقی جالب تر در حاشیه موضوع تبلیغات برای “تبریز ۲۰۱۸” رخ داد که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت.

شنیده های تبریزبیدار حاکی از آن است که با تلاش یکی از مدیران کل دولت اعتدال در استان، قرار بود یکی از نفرات رسانه ای متمایل به یک جناح که سابقه بازداشت توسط نهادهای امنیتی را نیز داراست، قراردادی میلیاردی رسانه ای در خصوص تبریز۲۰۱۸ ببندد.

این تلاش و اقدام عجیب و شائبه برانگیز از سوی یک مدیر اعتدالی برای انتصاب این فرد، از نقطه نظر فعالین رسانه ای استان دور نماند و در جلسه اخیر اتاق فکر کارگروه رسانه تبریز ۲۰۱۸ با حضور مدیران مسئول رسانه های مطرح استانی، “به کار گیری افراد غیر متخصص در حوزه اطلاع رسانی و افرادی که سابقه خوشی در این عرصه نداشته اند و انعقاد قراردادهای میلیاردی با افراد غیر بومی حوزه فرهنگ و رسانه” انتقاد اصحاب رسانه را به دنبال داشت.

در شرایطی که با عملکرد ضعیف مدیریت فعلی استان در بخش صنعت، اقتصاد و کارآفرینی(به تبع عملکرد کل دولت فعلی) کورسوی امیدی برای حل اندک مشکلات خصوصا در رابطه با “تبریز ۲۰۱۸” وجود ندارد و شاهد سیاست تخیلی و نشسته از بیرون “لنگش کن، لنگش کن” مدیران استانی برای به صحنه آوردن بخش خصوصی به این رخداد هستیم، حاشیه سازی های خودخواسته و مشکل آفرینی های عامدانه همچون سفارش این فرد با قراردادهای میلیاردی می تواند گره ای مضاعف بر کلاف تو در توی “تبریز ۲۰۱۸” باشد!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *