مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی :

توسعه ماشین آلات تراکتورسازی با واگذاری به کارخانه تراکتورسازی عملی می‌شود

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی گفت: امید است هر چه سریع‌تر واگذاری ماشین آلات تراکتورسازی به کارخانه تراکتورسازی قطعی و نهایی شود؛ چراکه توسعه این بخش با این واگذاری عملی می‌شود.

به گزارش تبریز بیدار ، «میراحد حسینی» در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت ورشکستگی ماشین‌آلات تراکتورسازی تبریز اظهار کرد: ماشین‌آلات تراکتورسازی به شرکت سرمایه‌گذاری ملت واگذار شده بود و به علت این‌که نتوانستند به خوبی اداره کنند، به ورشکستگی این بخش منجر شد.

وی ادامه داد: به‌دنبال ورشکستگی ماشین‌آلات تراکتورسازی از روی ناچاری مجبور شدیم به‌صورت حمایت قضایی با این مسأله برخورد کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: به‌دنبال ورشکستگی ماشین‌آلات تراکتورسازی، این بخش طی قرارداد یکساله با همکاری مقامات قضائی از طریق اداره ورشکستگی دادگستری به تراکتورسازی واگذار شد و خوشبختانه شاهد توسعه این بخش شدیم هم‌چنین حقوق کارگراین بخش نیز به موقع پرداخت شد.

حسینی با بیان اینکه توسعه این بخش تراکتورسازی با واگذاری قطعی آن به کارخانه انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: درصدد واگذاری قطعی ماشین آلات به خود کارخانه تراکتورسازی هستیم، اما بنا به اختلاف قیمت‌ها که تراکتورسازی درصدد این است که این بخش را با قیمت پائین خریداری کند، اما اداره ورشکستگی دادگستری خواستار واگذاری آن با قیمت بالا است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *