مدیرکل هواشناسی استان آذربایجان‌شرقی عنوان کرد

کاهش ۳۴ میلی‌متری بارش درآذربایجان‌شرقی

مدیرکل هواشناسی استان آذربایجان‌شرقی در ادامه با بیان اینکه میزان بارندگی در ایستگاه تبریز در بلندمدت ۱۳۷.۵ میلی‌متر بوده که نسبت به بلند مدت ۲۱ میلی متر و نسبت به سال گذشته ۲۹.۸ میلی‌متر کاهش بارندگی اتفاق افتاده است.

به گزارش تبریز بیدار ، فرخ مطلبی‌فر امروز در گفت‌وگو با فارس، در خصوص میزان بارندگی در استان از یکم فروردین تا ۳۱ تیر ماه سال‌جاری با بیان اینکه به صورت میانگین در بلندمدت ۱۵۵.۷ میلی‌متر بارندگی در استان رخ داده که نسبت به بلند مدت۴۴.۳ میلی‌متر و نسبت به سال گذشته ۳۴.۷ میلی‌متر کاهش بارندگی اتفاق افتاده است، اظهار داشت:سال گذشته به طور میانگین در استان ۱۳۲.۹ میلی‌متر بارندگی رخ داده و طی سال‌جاری تا ۳۱ تیرماه ۸۶.۸ میلی‌متر بارندگی در استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی در سال‌جاری تا ۳۱ تیر ماه در شهرستان‌های چاراویماق با ۱۶۳.۵ میلی‌متر و کلیبر با ۱۴۰.۷میلی‌متر و هریس با ۱۱۷.۸ میلی‌متر، اتفاق افتاده است، ادامه داد: کم‌ترین میزان بارندگی نیز در شهرهای سراب، ملکان و مراغه به ترتیب با ۴۶.۶ میلی‌متر، ۴۷.۱ میلی‌متر و ۴۸.۲ میلی‌متر بارندگی اتفاق افتاده است.

مدیرکل هواشناسی استان آذربایجان‌شرقی در ادامه با بیان اینکه میزان بارندگی در ایستگاه تبریز در بلندمدت ۱۳۷.۵ میلی‌متر بوده که نسبت به بلند مدت ۲۱ میلی متر و نسبت به سال گذشته ۲۹.۸ میلی‌متر کاهش بارندگی اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۴.۸ میلی‌متر بارندگی اتفاق افتاده است، اضافه کرد: در سال‌جاری نیز تا ۳۱ تیرماه ۱۰۸.۶ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *