به گزارش تبریز بیدار ، محمد صفایی در گفتو گو با خبرنگاران، در خصوص علت نشست هواپیماMD شرکت هواپیمایی «آتا» اظهار کرد: این هواپیما ساعت ۱۶:۳۰ از تبریز به مقصد باکو، فرودگاه شهید مدنی را ترک کرد اما بعد از ۱۰ دقیقه به علت ورود یک پرنده به داخل موتور هواپیما و بروز مشکل از ادامه پرواز خودداری کرده و به سمت مبداء برگشت و در فرودگاه شهید مدنی به زمین نشست.
وی با بیان اینکه خلبان به علت اشکال ایجاد شده در داخل موتور مجبور به بازگشت شد، افزود: هواپیما در حال حاضر برای رفع عیب در حال تعمیر است.
مدیرکل فرودگاههای استان با اشاره به اینکه هواپیمایی «آتا» یک هواپیمای جایگزین را برای پرواز به باکو در نظر گرفته است، ادامه داد: در صورت عدم رفع مشکل تا ساعت ۲۰ در موتور هواپیما، مسافران با هواپیمای دیگر پرواز خواهند کرد.
