در آستانه تبریز 2018؛

نهمین ایستگاه اتوبوس نسل جدید تبریز در آبرسان به بهره برداری رسید

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه عنوان کرد: در راستای نوسازی و احداث سایه بانهای مدرن و همچنین آمادگی برای تبریز ۲۰۱۸ نهمین ایستگاه اتوبوس در پایانه آبرسان مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش تبریز بیدار ، فرخ جلالی مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه عنوان کرد: در راستای نوسازی و احداث سایه بانهای مدرن و همچنین آمادگی برای تبریز ۲۰۱۸ نهمین ایستگاه اتوبوس در پایانه آبرسان مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی افزود: در حال حاضر کار احداث ۹ دستگاه سایه بان در ایستگاههای ۱۷ شهریور، جانبازان، فارابی ، عینالی،صدر، طوبی، میدان شهداء وپایانه آبرسان با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان ، در آستانه بازگشایی مدارس به پایان رسیده است و در اختیار همشهریان و مسافرین عزیز قرار گرفته است .

جلالی تاکید کرد: در ساخت سایه بانهای جدید تلاش گردیده تا به لحاظ وجود امکانات و شکل بصری و مبلمان شهری بهترین اقدامات انجام گیرد تا رضایتمندی شهروندان جلب گردد و انتظار داریم شهروندان محترم در خصوص حفظ و نگهداری این سایبانها با شرکت واحد همکاری های لازم را داشته باشند.

مدیرعامل اتوبوسرانی تبریز جلب رضایت مسافرین و افزایش مشارکت شهروندان جهت استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی را ضروری خواند واظهار داشت: یکی از راهکارهای تحقق این مهم مناسب بودن وضعیت ایستگاه های اتوبوس و فراهم نمودن زیرساخت و زمینه های لازم نوسازی ناوگان می باشد.

جلالی در خصوص ویژگیهای ایستگاههای جدید تصریح کرد: این ایستگاه‌ها با برخورداری از مزیتهای فراوان نسبت به ایستگاههای قبلی وبا طراحی ظاهری متفاوت و مناسب سازی شده با اصول جهانی برای معلولین و افراد کم توان و همچنین با نصب تلویزیون ،باکس روزنامه ،ساعت اذان گو به عنوان نهاد فرهنگی در حوزه حمل ونقل عمومی نقش موثری در آموزش شهروندی ایفاد می نماید.

وی خاطر نشان کرد: پایانه آبرسان بلحاظ موقعیت جغرافیای شهری و همچنین بعنوان شریان اصلی در جابجایی مسافر از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و از طرفی با مد نظر قراردادن مبلمان شهری و حذف سازه های قدیمی ضرورت کار را دوچندان می نمود که در آستانه بازگشایی مدارس جهت جلب رضایت شهروندان عملیات اجرایی فاز دو این پایانه به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گیرد.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در پایان اظهار امیدواری کرد با تامین بودجه های مورد نیاز در آینده در تمامی ایستگاههای مناطق اتوبوسرانی کار احداث سایه بانهای جدید در دستور کار قرار گیرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *