معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:

۳۵ کیلومتر از بزرگراه تبریز- اهر تا پایان سال زیر بار ترافیک می‌رود/ ۱۵ کیلومتر جاده تبریز سهند در اختیار راه و شهرسازی استان نیمه کاره باقی مانده است

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: ۳۵ کیلومتراز بزرگراه تبریز- اهر تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش تبریز بیدار ، محمد صادق پورمهدی در گفت‌و‌گو با ایسنا، ، با بیان اینکه بزرگراه تبریز- اهر طی چهار سال گذشته جزو مهمترین پروژه‌های عمرانی استان بوده است، اظهار کرد: مسیر طولی این بزرگراه ۹۰ کیلومتر بوده و از دولت یازدهم تاکنون ۳۰ کیلومتر از آن به بهره‌برداری رسیده است . 
  
وی با بیان اینکه سال جاری مقرر شده اداره کل راه و شهرسازی ۳۵ کیلومتر این بزرگراه را تا پایان سال به بهره برداری برساند، افزود: ۲۵ یا ۳۰ کیلومتر باقیمانده نیز طی سال‌های آتی به اتمام می‌رسد . 
  
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی  با اشاره به اینکه پروژه ی بزرگراه تبریز – اهر از سال ۸۶ آغاز شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اجرای پروژه‌های عمرانی زمان بر است، اجرای این پروژه نیز چند سال قبل متوقف شده بود ولی در حال حاضر به طور جد پیگیر اقدامات اجرای آن هستیم و از نظر تامین اعتباربزرگراه مشکلی نیست و سه پیمانکار در این پروژه فعال هستند . 
  
وی در خصوص اتوبان تبریز- سهند، اظهار کرد: مسیر طولی این اتوبان ۲۴ کیلومتر است که ۹ کیلومتر آن از سمت شهر سهند توسط اعتبارات شهرداری این شهر به بهره‌برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر آن نیز در اختیار اداره‌کل راه و شهرسازی بوده که نیمه کاره باقی مانده است؛ ولی در حال حاضر پروژه از اداره کل راه و شهر سازی به شهردار سهند تحویل داده شده است. 
  
پورمهدی ادامه داد: زمان اجرایی شدن این پروژه یک ساله است ولی اگر مشکلاتی از قبیل مسائل حقوقی و حق تملک و تغییر پیمانکار حل شود، احداث این پروژه طی یک سال امکان پذیر است و تلاش خواهیم کرد در الویت این پروژه را به بهره برداری برسانیم . 
  
وی در خصوص قطار تبریز- میانه، اظهار کرد: دولت قول داده بود تا امسال یک خط آن را تا شهر بستان آباد ایجاد کند و طبق آخرین گزارشات ۷۰ کیلومتر ریل گذاری شده و تلاش می شود سال جاری این ریل گذاری تا بستان آباد برسد . 
  
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: این پروژه یکی از پروژه‌های مهم و اساسی دولت بوده که اعتبارات آن تامین شده است و مقداری از ریل‌های راه آهن خریداری شده و هر روز حدود یک کیلومتر ریل گذاری انجام می‌گیرد؛ پیش‌بینی می‌شود امسال ریل گذاری در بستان آباد به اتمام رسیده و رفت‌وبرگشت مسافران از این طریق انجام گیرد .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *