به گزارش تبریز بیدار ، سرهنگ جواد ناموران گفت: تمامی محورهای شمالی استان آذربایجان شرقی به علت بارش برف لغزنده است و رانندگان ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی قبل از سفر خودروهای خود را ایمن کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آزاد راه تبریز – زنجان و محور های جلفا – مرند ، جلفا – سیه رود ، جلفا- خوی و مرند – خوی بارش برف گزارش می شود، افزود: این محورها لغزنده است و حتما رانندگانی که قصد سفر برون شهری دارند وضعیت آج لاستیک وسایل نقلیه خود را بررسی کنند و ضمن همراه داشتن زنجیر چرخ برف پاک کن خودرو خود را آماده بکار کنند.
رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از رانندگان وسائط نقلیه خواست با سرعت مطمئنه حرکت کرده و از تخلفات حادثه ساز از قبیل سرعت وسبقت غیر مجاز و انحراف به چپ خودداری نمایند.
سرهنگ جواد ناموران افزود: در شرایط برف و یخبندان، رانندگی با سرعت مجاز، مناسب نیست؛ بلکه باید با سرعتی رانندگی کنیم که آماده مقابله و واکنش نسبت به خطرهای احتمالی را داشته باشیم.
وی گفت: سرعت مناسب در رانندگی در واقع همان سرعتی است که در قوانین از آن با نام سرعت مطمئنه یاد می کنند، این نکته خیلی مهم است و سلامت سفر را تضمین می کند.
رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی توصیه کرد: در روزهای بارش و لغزندگی و یخبندان سطح راه ها، سفر نیاز به مدیریت دارد و باید سفرها قبل از تاریکی هوا انجام شود و تجهیزات زمستانی هم که جزو جدایی ناپذیر سفر در این مواقع است.
وی همچنین گفت: همراه داشتن زنجیر چرخ، پوشاک گرم ، آذوقه و مهم تر از همراه داشتن، یادگیری نحوه استفاده از زنجیر چرخ، از ملزومات سفر در شرایط برفی و یخ زدگی است.
رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی خطاب به رانندگان، گفت: حتما قبل از سفر تمرین کنید و سعی کنید مهارت استفاده از زنجیر چرخ را یاد بگیرند همچنین بازدید خودرو قبل از سفر به جلوگیری از بسیاری حوادث کمک می کند.
سرهنگ ناموران از رانندگان خواست قبل از سفر وضعیت جاده ها را بررسی و سپس تصمیم به حرکت بگیرند.
