امام جمعه تبریز:

تعطیل کردن مدارس چاره ی آلودگی هوا نیست/ راهبرد آمریکا فراموشی مسئله فلسطین است

امام جمعه تبریز تاکید کرد :تعطیلی مدارس چاره آلودگی هوا نیست زیرا یک روز و دو روز تعطیل می‌شود و باید یک فکر کارساز انجام گیرد.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم در خطبه های  نماز جمعه تبریز،  با بیان این‌که دوشنبه گذشته رئیس جمهور کشور آمریکا در اعلام راهبرد امنیتی آمریکا، بارها از ایران به عنوان تهدید برای آمریکا یاد کرد، اظهار کرد: در این راهبرد جمهوری اسلامی ایران متهم به همکاری و حمایت از تروریسم شده و ترامپ، ایران را به عنوان مشکل اساسی منطقه مطرح کرده است. 
  

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه آمریکا با گستاخی تمام ایران اسلامی را متهم به همکاری و حمایت تروریست کرده است، افزود: رئیس جمهور آمریکا مشکل منطقه را ایران اعلام کرده است و این وقاحت رئیس جمهور آمریکا را نشان می‌دهد.

وی تاکید داشت: رفتارهای رئیس جمهور آمریکا نشان از نوعی جنون استکباری است و همه دنیا می‌دانند ایران خود همیشه قربانی تروریست بوده و همواره با این پدیده شوم که همیشه مورد حمایت غربیان بوده، مقابله کرده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در عین حال خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر آمریکا با حمایت تروریست‌، کشورهای عراق و سوریه را ناامن ساخت و تروریست ها سالیان زیاد در آن کشورها جولان دادند که موجب کشته شدن صدها هزار نفر و آوارگی مردم شد.

وی اضافه کرد: در مقابل، جمهوری اسلامی با تلاش زیاد و مجاهدت‌های فراوان به کمک نیروهای مقاومت سرزمین عراق و سوریه را از دست تروریست‌ها نجات داد.

وی همچنین  با اشاره به این‌که دوشنبه هفته گذشته قطعنامه‌ی شورای ملی در خصوص قدس پیشنهاد شد، افزود: ۱۴عضو این شورا از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان در این خصوص رای مثبت دادند ولی آمریکای جهانخوار با وتوی این قطعنامه مانع تصویب آن شد. 

خطیب جمعه تبریز ابراز کرد: آمریکا با اعمال این راهبردها تلاش می‌کند، مسئله اصلی فلسطین به فراموشی سپرده شود و با وارد ساختن یک توطئه جدید علیه ایران  و وارد کردن اتهام حمایت تروریست می‌خواهد رژیم صهیونیستی در حاشیه امن قرار گیرد، ولی باید گفت مردم جهان آگاه شده و بیدار هستند و نسبت به همه مسائل هوشیارند و تا آخر در مقابل آنها خواهند ایستاد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگر سخنان با بیان این‌که امروز هزارمین روز تجاوز عربستان به کشور مسلمان یمن است، افزود: اکنون هزار روز از تجاوز و کشتار مسلمان یمن توسط عربستان می گذرد و عربستان خونخوار این کشور را به جرم آزادی و استقلال خواهی محکوم‌ کرده است. 

حجت الاسلام آل‌هاشم با اشاره به این‌که نیروهای مقاومت یمن در مقابل تجاوز عربستان در عرصه‌ی موشکی به پیشرفت‌ها و‌ موفقیت‌های قابل توجهی دست یافته است، اظهار کرد: طی دوران اخیر موشک بالستیک نیروهای مقاومت یمن کاخ آل یمامه ریاض را مورد هدف قرار دادند، اگر چه عربستان نابودی این موشک را قبل از اثابت آن به کاخ، مدعی است اما برخی رسانه‌های معتبر صحت این خبر را تایید و نشر کرده اند. در این رابطه عربستان، جمهوری اسلامی را متهم می‌کند اما حتی سازمان ملل متحد به طور رسمی ادعای آن‌ها را رد می‌کند. 

وی همچنین  با اشاره به حماسه مردم ایران در ۹ دی ماه سال ۸۸ بیان داشت: در این روز حضور در عرصه‌های مجاهدانه را شاهد بودیم و هفته آینده با هماهنگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، برنامه‌ای خواهیم داشت.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در بخش دیگر سخنان ضمن تبریک ولادت امام حسن عسگری (ع)، با بیان این‌که امام حسن عسگری با تمام فشارها و مراقبت های بی وقفه ی حکومت عباسی، فعالیت های سیاسی، اجتماعی و علمی را جهت حفظ اسلام و مبارزه با افکار ضد اسلامی انجام داد، اظهار کرد: امام حسن عسگری (ع) در آن دوران با ایجاد شبکه‌ی ارتباطی با شیعه‌ها از طریق نمایندگان، فعالیت‌های سری سیاسی، حمایت و پشتیبانی مالی از شیعه‌ها، آماده سازی شیعیان برای دوران غیبت و ‌‌‌… انجام داد.
  
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی، گفت: نهضت سواد آموزی یکی از برکات و یادگار ارزشمند امام راحل بوده و هدف از تشکیل این نهضت، سواد آموزی افراد بی‌سواد و ریشه کنی بی سوادی در جامعه بوده است. 

وی در بخش دیگر سخنان با بیان‌ این‌که پنجم دی ماه روز ایمنی در مقابل زلزله‌ی است، گفت: تمامی مسئولان از جمله شهرداری‌ها، مهندسان ناظر و بنیاد مسکن باید به ایمن‌سازی ساختمان‌ها توجه ویژه داشته باشند تا در حین وقوع حادثه‌ای مانند زلزله، تلفات جانی نداشته باشیم. 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی  آلودگی هوا شهرهای کلان کشور را یادآور شد و تصریح کرد: باید مردم و مسؤولان ذی‌ربط همراهی کنند و امید است مسؤولان توجه ویژه به این موضوع داشته باشند.

امام جمعه تبریز تاکید کرد ::تعطیلی مدارس چاره آلودگی هوا نیست زیرا یک روز و دو روز تعطیل می‌شود و باید یک فکر کارساز انجام گیرد.  مردم جهت کاهش آلودگی تبریز همکاری خوبی کردند و مسئولان نیز باید در این راستا تصمیمات و تدابیری اساسی برای این مشکل بی‌اندیشند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *