توسط حوزه هنری استان آذربایجان‌‌شرقی؛

دومین هفته فیلم و عکس آسیب‌‌های اجتماعی در تبریز برگزار می‌شود/ اکران ۵۰ فیلم در تبریز

رئیس حوزه هنری استان آذربایجان شرقی از برگزاری دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی در سینما انقلاب تبریز خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ،  حجه الاسلام والمسلمین محمد تقی محمدیان با اعلام اینکه دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی مروری بر آثار جمال بدری نژاد می باشد، گفت: هفته فیلم فوق از ۴ (دوشنبه) الی ۶ (چهارشنبه) دیماه سال جاری در محل سینما انقلاب تبریز برگزار می شود.

وی افزود: دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی با هدف پیشگیری، آموزش و ارتقاء سواد سلامت اجتماعی افراد جامعه برگزار می شود.

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌‌شرقی با اشاره به اهمیت و تاثیرگزاری  هنر در کاهش آسیب های اجتماعی اظهار کرد:  بهره‌گیری از ابزار هنر برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر است و پرداخت درست و اصولی به یک موضوع در فیلم می تواند زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی باشد.

محمدیان با تاکید بر اینکه بسیاری از سوژه‌های فیلم‌ها برگرفته از موضوعات و پدیده‌های اجتماعی است، تاکید کرد: ارائه راهکار مناسب از طریق فیلم برای معضلات و آسیب های اجتماعی می تواند نقش کلیدی در کاهش این آسیب ها داشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: در دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی تبریز ۵۰ فیلم در ۳ موضوع آسیبهای اجتماعی، فولکلوریک و جنبی  اکران می شود.

محمدیان افزود: از این تعداد ۳۵ فیلم در زمینه آسیب های اجتماعی نظیر طلاق، اعتیاد، خشونت، ضرب و جرح، فضای مجازی، مشروبات الکلی، افسردگی، خودکشی اکران می شود.

وی همچنین اضافه نمود: ۱۵ فیلم به صورت فولکلوریک و ۵ فیلم نیز در موضوعات جنبی اکران خواهد شد.

رئیس حوزه هنری استان با بیان اینکه دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی تبریز در روزهای تعیین شده از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برگزار می شود، گفت: در هر روز از اکران ۷ فیلم در زمینه آسیب های اجتماعی، ۵ فیلم در زمینه موضوعات جنبی و ۳ فیلم هم در موضوع فولکلوریک اکران می شود.

محمدیان با بیان اینکه حضور برای تمامی خانواده ها در دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی در تبریز آزاد می باشد، تصریح کرد: همزمان با دومین هفته فیلم و عکس، نمایشگاه عکس آسیب‌‌های اجتماعی در سینما انقلاب تبریز دایر خواهد شد و ساعات بازدید از نمایشگاه عکس نیز از ساعت ۱۶ الی ۲۰ می‌‌باشد. 

وی خاطر نشان کرد: دومین هفته فیلم و عکس آسیب های اجتماعی در تبریز به همت اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی و حوزه هنری استان و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز، معاونت فرهنگی سپاه عاشورا و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان برگزار می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *