به گزارش تبریز بیدار ، ایرج شهین باهر اظهار داشت: با توجه به اینکه قسمتهایی از مسیرB.R.T قبلاً فضای سبز بوده و سپس به مسیر عبور خودروهای تندرو تبدیل شده، از این رو در زیرساخت آنها یکسری مشکلاتی وجود دارد.
وی با بیان اینکه هرقدر هم به این مسیر رسیدگی شده و تمهیداتی انجام میگیرد، باز هم فشارات وارد شده باعث طبله، برآمدگی و دستانداز برای مسیر میشود، افزود: هنگام تردد شاهد مشکلات این مسیر هستم و از این رو طبق برنامهریزی صورت گرفته، میخواهیم مسیر را بهصورت علمی اصلاح کنیم.
شهردار تبریز ادامه داد: با بررسیهای انجام گرفته و ملزومات و اصول فنی،خواهان اصلاح مسیر B.R.T هستیم زیرا مشکل اصلی زیرساخت این مسیر است که دارای مشکل است و هر چقدر هم آسفالتریزی شود بازهم شاهد مشکلات مسیر خواهیم بود.
وی ابراز کرد: برنامه مدنظر جهت اصلاح مسیر اتوبوسهای تندرو در برنامه کاری امسال قرار دارد تا با همت همه جانبه بهصورت ریشهای و زیرساختی و با روش علمی که جوابده بوده، اصلاح کنیم تا دیگر شاهد چنین مشکلاتی نباشیم و فعالیتهای آسفالتریزی در این مسیر نیز تلف نشود.
منبع: فارس
