از شایعه هارپ و زلزله تا پرتاب موشک چینی؛

از شایعه تا واقعیت مشاهده شی نورانی در آسمان تبریز

حوالی ساعت ۷ امروز تصاویری در صفحات فضای مجازی در تبریز مبنی بر مشاهده شی نورانی و بنفش رنگ مورد توجه اذهان عمومی در تبریز و آذربایجان قرار گرفت.

به گزارش تبریز بیدار ،  حوالی ساعت ۷ امروز تصاویری در صفحات فضای مجازی در تبریز مبنی بر مشاهده شی نورانی و بنفش رنگ متوجه اذهان عمومی در تبریز و آذربایجان شد.

این پدیده که پیش از آن در دیگر نقاط کشورمان هم رخ داده دوباره بازار شایعه پراکنی را گرم کرد تا جایی که برخی این پدیده را به زلزله و حتی هارپ نسبت دادند.

در همین حال مسئولین ارشد استانی در گفتگوهای جداگانه از بررسی این پدیده خبردادند.

از سوی دیگر سردار محمدحسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، درباره ارتباط پروژه هارپ با زلزله‌های اخیر در ایران، اظهار داشت: ما در این زمینه نمی‌توانیم اظهارنظری کنیم؛ چرا که هیچ گزارشی از هیچ مرجع علمی، نظامی و غیرنظامی به ما نرسیده است؛ من هم مثل شما شنیدم و اصلا مبنای علمی و تخصصی ندارد.

ذوالفقاری در پاسخ به این سوال که در روزهای ۲۹ آبان ماه و ۲۱ و ۳۰ آذرماه نور عجیبی در آسمان‌های ایلام، تبریز، شوشتر، مسجد سلیمان، گتوند و لالی با صداهایی عجیب توسط اهالی رویت و شنیده شده است، گفت: ما هم چنین موضوعاتی را در فضای مجازی دیدیم و در همین حد در جریان هستیم و هیچ گزارش رسمی در این باره نداشتیم. رده‌های نظامی و رده‌های پدافند هوایی هر کدام در حوزه‌های خودشان فعال هستند و اگر موضوع خاصی باشد به ما اعلام می‌کنند.

اما نزدکیترین فرضیه به این رخداد پرتاب موشک یا راکت بود که پیش از این نیز در دیگر نقاط جهان با این گونه اثرات همراه بوده است.

این در حالی است خبرگزاری اسپوتینک روسیه از آزمایش موشک بالستیک چینی خبر دادند . سازمان علوم و تکنولوژی هوافضا چین اعلام کرد روز دوشنبه ساعت ۳ و ۴۴ دقیقه بامداد به وقت محلی با موفقیت موشکی حامل ماهواره‌های سنجش از دور زمین را پرتاب کرده‌است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *