مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز خبر داد

نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی تبریز با خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز گفت: ناوگان حمل و نقل عمومی این کلان شهر با خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید نوسازی می‌شود.

به گزارش تبریز بیدار ،  فرخ جلالی اظهار کرد: در بیست و دومین جلسه شورای اسلامی این شهر اعضای این شورا با لایحه دوفوریتی برای صدور ضمانت نامه خرید این تعداد دستگاه اتوبوس برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز موافقت کردند.

وی اظهار کرد: در این لایحه پیشنهاد خرید ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جدید ارائه شده بود که اعضای شورای اسلامی علاوه بر موافقت با لایحه، با افزایش این تعداد به ۵۰۰ دستگاه نیز موافقت کردند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز با بیان اینکه این اتوبوس‌ها به بخش خصوصی واگذار و بخش عمده‌ای از آن در سال آینده وارد سیستم ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر می‌شود، یادآوری کرد: ارزش این اتوبوس‌ها بیش از یک هزار میلیارد ریال بوده که بخشی از این مبلغ به صورت تسهیلات پرداخت می‌شود.

جلالی با اشاره به اینکه این اتوبوس‌ها گازسوز است، ادامه داد: هم اکنون ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی تبریز فعال بوده که از این تعداد ۴۷۵ دستگاه در اختیار بخش خصوصی است.

وی گفت: در راستای توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تا پایان سال جاری ۵۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد شبکه حمل و نقل عمومی کلانشهر تبریز می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز با اشاره به حجم ۳.۵ میلیون نفری سفرهای درون شهری و نیاز شهر به توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی اظهار کرد: سازماندهی ناوگان اصلی‌ترین موضوع در حوزه مدیریت حمل و نقل شهری در جهت کاهش آلاینده‌هاست.

جلالی افزود: اولویت به‌کارگیری اتوبوس‌های جدید در خطوط و مسیرهایی است که به علت فرسوده بودن اتوبوس‌ها خدمات‌دهی به مسافران و شهروندان در این مسیرها با مشکلاتی روبه‌رو است.

وی گفت: با راه‌اندازی اتوبوس‌های جدید خدمات به لحاط کیفی و کمی در آستانه رویداد تبریز ۲۰۱۸ در این کلان شهر افزایش می‌یابد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *