واکنش امام جمعه تبریز به حوادث بازی تراکتور- پرسپولیس:

باید از مردم غیور آذربایجان عذرخواهی کنید/ دشمن چشم طمع به حرکات هواداران تراکتور دوخته است/پیگیری می‌کنیم تا برخورد قانونی صورت گیرد

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم در واکنش به حوادث بازی تراکتور و پرسپولیس اظهار داشت: در جریان برگزاری بازی تراکتورسازی و پرسپولیس به غیرت آذربایجانی ها توهین کردید و باید بیایید عذرخواهی کنید.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم در واکنش به حوادث بازی تراکتور پرسپولیس با انتقاد از توهین های منزجر کننده تماشگر نماها اظهار داشت: در جریان برگزاری بازی تراکتور_پرسپولیس به غیرت آذربایجانی ها توهین کردید و باید بیایید عذرخواهی کنید.

وی ادامه داد: مسئولین در فدراسیون فوتبال باید با مسببین این حادثه برخورد کنند باید با کسانی که آذربایجانی ها را مورد بی حرمتی قرار دادند برخورد کنند.

امام جمعه تبریز با خطاب قرار دادن هواداران پرشور تراکتور تصریح کرد: کسانی که با شور برای تبریز و تراکتور افتخار خلق می کنید یک بار دیگر شعور ملی خود را به نمایش بگذارید دیگران میخواهند از شما سوءاستفاده کنند.

وی افزود: امروز روزی است که کشور ما به آرامش نیاز دارد و امروز به وحدت آحاد مردم نیازمندیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: ما  و مسئولین استان به نمایندگی از شما هوداران پرشور تراکتور پیگیر جسارت بی ادبانه برخی به شما و دیگر مردم آذربایجان خواهیم بود تا برخورد قانونی صورت گیرد. دشمن در کمین است و به حرکات شما چشم طمع دوخته است. ما تیم قرمان تراکتور سازی را از آن خود می دانیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *