به گزارش تبریز بیدار ، مسعودبرزگر جلالی معاون خدمات شهری شهرداری تبریز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری در خصوص جمع آوری صندوق های موسسه حمایت از مستمندان اظهار داشت: طبق ابلاغ چند ماه پیش فرمانداری تبریز در خصوص ساماندهی صندوق های صدقات سطح شهر، شهرداری تبریز با کمیته امداد استان و دیگر صندوق های خیریه در تبریز به توافق رسید که این صندوقها را جابجا یا جمع آوری کنیم.
وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه قرار بر این شد که صندوقها به فاصله های ۲۰۰ متری نصب شوند و همچنین صندوقهایی که در داخل فضای سبز یا در مکان های نا مناسب قرار داشتند به مکان های بهتر منتقل شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز تصریح کرد: از آنجا که قرار بوده صندوقهای صدقات در فاصله های ۲۰۰ متری از هم نصب شوند بالطبع تعداد صندوقهایی که پیش از این در فاصله های ۵۰ و حتی ۲۰ متر قرار داشتند از رده خارج و طبق همان تفاهم نامه به صندوق های خیریه تحویل داده شد.
برزگر جلالی در پاسخ به سوالی در مورد مشکلات پیش آماده برای عبور و مرور شهروندان تبریزی پس از بارش برف دیروز گفت: از آنجا که نمک پاشی برای پاکسازی معابر از برف، خطرات زیست محیطی فراوانی به دنبال دارد، برای کاهش میزان استفاده از نمک در برف روبی معابر تبریز این بار از محلول نمک استفاده شد که با این روش میزان استفاده از نمک به یک چهارم تقلیل یافت.متاسفانه از سال ۸۶ قرار بوده که دیگر در معابر تبریز از نمک استفاده نشود ولی هنوز هم این کار ادامه دارد.
وی افزود: محلول نمک به دلیل مایع بودن در برخی معابر روان شد و اثر آن زود از بین رفت در همین زمینه برای حل این معضل با آموزش دوباره پیمانکاران و کارگران برف روب معابر تبریز اقدام کردیم.
معاون خدمات شهری شهرداری تبریز با بیان اینکه طبق نظر کارشناسان سازمان آب منطقه ای اثرات نمک تا ۴۰۰ سال در محیط باقی می ماند گفت: از شهروندان تبریزی تقاضا مندیم با صبر و حوصله ما را در مسیر کاهش استفاده از نمک یاری کنند البته برای حل همیشگی این موضوع با دانشگاه تبریز در حال انجام پروژه ای تحقیقاتی برای ساخت محلولی مناسب هستیم.
