به گزارش تبریز بیدار ،سرانجام تبریز ۲۰۱۸ از راه رسید و بیش از آنکه نگاه مسئولین به تشکلهای خصوصی و صنفی برای نقشآفرینی جدی و مناسب برای جذب و پذیرایی گردشگران معطوف باشد، عمده نگاهها به بخش دولتی است.
یکی از مهمترین ارکان این رخداد بینالمللی در کنار جاذبههای طبیعی، تاریخی و فرهنگی آن، سبک پذیرایی شهروندان از آنان است که نقش بسیار مهمی در ترویج سنتهای بومی و تاریخی کشورمان دارد. از مؤلفه های رفاه گردشگری بحث غذا و اغذیه میباشد که ایجاد خلل در این مؤلفه منجر به نارضایتی گردشگران و ترک فوری آن شهر توسط گردشگران میشود.
در سالهای اخیر وضعیت رستورانها و قنادیهای شهری تبریز ازنظر کمیت و تعداد افزایش قابل ملاحظهای یافته و میتواند زمینهساز افزایش گردشگران شهری تبریز شود.
بااینحال شما وضعیت رستورانها و قنادیهای تبریز را ازنظر خدماتدهی چگونه ارزیابی میکنید؟
آیا رستورانها و قنادیهای مناسبی برای ارائه شیرینی و غذا به گردشگران متناسب با ذائقه آنان وجود دارد؟
به نظر شما چه غذاها و شیرینی هایی بیشتر برای گردشگران تبلیغ شود؟
از تجربیات خود از رستورانهای شهری تبریز برای ما بگویید…
