نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس:

نگرانی مردم در تبریز ۲۰۱۸ معرفی نشدن شخصیت های ملی این شهر است

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی مردم در تبریز ۲۰۱۸ عدم معرفی شخصیتهای ملی این شهر است.

به گزارش تبریز بیدار ، محمد اسماعیل سعیدی در گفتگو با  مهر با بیان اینکه تاکنون مردم را به میدان نیاوردیم تا بخشی از کارها را انجام دهند، اظهار کرد: البته برخی از مردم به صورت خودجوش اقداماتی انجام داده اند و ضرورت دارد که همکاری مردم با مسئولان تقویت شده و انجام فعالیتهای مورد نیاز سرعت یابد.

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه انتظار مردم از مسئولان تامین اعتبارات مورد نیاز برای اتمام پروژه های عمرانی نیمه کاره است، افزود: ما در تبریز پشتوانه تاریخی و فرهنگی و آثار باستانی زیادی داریم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتبار تبریز به داشتن ادبا، فضلا، شعرا و شخصیتهای ملی است، گفت: شخصیتهای مختلفی که در سطح دنیا تاثیرگذار بوده اند، باید به نام هر یک از شخصیتهای ملی و استانیمان برنامه ی اختصاصی برگزار کنیم

سعیدی خاطرنشان کرد: در بخش علمی دانشمندان زیادی از گذشته تاکنون از خود آثاری به یادگار گذاشته اند که مورد استفاده همگان شده است و تاثیرگذاری شخصیتهای علمی این شهر در داخل و خارج ایران مشهود و غیرقابل انکار است.

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه خط نستعلیق برای نخستین بار در مکتب تبریز ابداع شده است، اظهار کرد: علت نشات گرفتن نگرانی های مردم در تبریز ۲۰۱۸ عدم معرفی شخصیتهای ملی تبریز است

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *