سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی:

مسمومیت با گاز فاضلاب سه کارگر را روانه بیمارستان کرد

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: سه کارگر کارخانه کارتن‌سازی بر اثر مسمومیت با گاز فاضلاب دچار مشکلات تنفسی و به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش تبریز بیدار ، وحید شادی‌نیا، سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از مسمومیت سه کارگر با گاز فاضلاب در شهرک آخولا خسرو شهر خبر داد و گفت: ظهر امروز (سه‌شنبه) سه کارگر کارخانه کارتن سازی به قصد لایروبی داخل کانال فاضلاب به عمق ۷ متری شده بودند که متاسفانه بر اثر انتشار گاز فاضلاب دچار مشکلات تنفسی و مسمومیت می‌شوند.

وی افزود: به محض اطلاع دو دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه شد و نیروهای امدادی سریعا خدمات درمانی را به کارگران ارائه کردند.

شادی‌نیا خاطرنشان کرد: در این حادثه سه مرد (۴۲، ۳۰ و ۲۰ ساله) پس از دریافت خدمات اولیه درمان به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز منتقل شدند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *