مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:

شاخص های برجسته شهری باید نگاه‌ها را به سمت تبریز بیاورد

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: برای داشتن شهر زیبا و منظم شاخص های زیادی می تواند دخیل باشد که از جمله آن ها، علامت دادن در حوزه تعلیم و تربیت است و باید شاخص های برجسته آنقدر باید منسجم باشد که خودش نگاه‌ها را به سمت تبریز بیاورد.

به گزارش تبریز بیدار ،جعفر پاشایی در مراسم انتخاب شهرداران مدارس و رونمایی از کتاب آموزش شهروندی، با اشاره به اینکه همکاری و هماهنگی بین شهرداری و آموزش‌وپرورش اقدام بزرگی است، اظهار داشت: همدلی و یکدلی و یک رنگی اثرات خوبی دارد و خوشبختانه بین آموزش پرورش و شهرداری تبریز این همکاری خوب است.

 وی افزود: برای داشتن شهر زیبا و منظم شاخص‌های زیادی می‌تواند دخیل باشد که درنتیجه برنامه‌ها به خوبی پیش برود، ازجمله علامت دادن که در حوزه تعلیم و تربیت برنامه‌های خوبی داشته باشیم و با علامت دادن این امر را نشان دهیم.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه شاخص‌های برجسته آن‌قدر باید منسجم باشد که خودش نگاه‌ها را به سمت تبریز بیاورد، گفت: اگر ضعف‌های خودمان را پوشش ندهیم میزان استقبال نیز کم خواهد بود و شاخص‌ها و مشاهیر برجسته را باید نمادی برای استقبال از دیگران قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه نکته بعدی تقویت نمادها و نمادسازی می‌باشد، افزود: نماد یعنی تابلو و جهت‌گیری حرکت. نمادهای فرهنگی و انسانی مثل حضور گردشگران و کسانی که به حوزه فرهنگ علاقه دارند بیایند. شهرداران مدارس در هر دو حوزه فوق می‌توانند نقش‌آفرینی خوبی ایفا کنند.

پاشایی با اشاره به اینکه بازیگران نقش اول در دو مؤلفه فوق دانش آموزان هستند و خوشبختانه مسئولین شهری به این قضیه مهم ورود کرده‌اند، گفت: تبدیل علامت‌ها و نمادها به رویه‌ها نیز نکته سوم است که در این صورت تمام جهت‌گیری‌ها مثل صحبت‌ها و اقدامات مسیرشان برای رسیدن به هدف خواهد بود.

وی افزود: هر چیزی که به رویه‌ها تبدیل شود در پوست و گوشت مردمان آن جامعه قرار می‌گیرد و از شهردار می‌خواهیم تا جلسات منظمی با شهرداران مدارس و مسئولین آموزش‌وپرورش و مدیران شهرداری شکل گیرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *