شهردار تبریز:

مشارکت مردمی، اساس مدیریت شهری است/ سالانه ۵۰ هزار تن نمک در تبریز پخش می‌شود

شهردار تبریز با اشاره به اینکه باید از همان ابتدا یاد گرفته شود که محل عبور و مرور ما در جاهای مشخصی همچون خطوط عابر پیاده است، گفت: مشارکت مردمی اساس مدیریت شهری است که متأسفانه در کشور ما به دلیل عدم آموزش‌های لازم تقریباً نزدیک به صفر است

به گزارش تبریز بیدار ،  ایرج شهین باهر در مراسم انتخاب شهرداران مدارس و رونمایی از کتاب آموزش شهروندی، با اشاره به اینکه در کشورهای توسعه‌یافته معلمان بیشترین حقوق را دریافت می‌کنند، اظهار داشت: دلیل این مسئله نیز این است که در این کشورها به اهمیت موضوع تعلیم و تربیت پی برده‌اند و امروز در تبریز اولینی دیگر در کشور با آموزش شهروندی به شکل سیستماتیک شروع می‌شود و مردم تبریز همیشه لایق اولین‌ها بوده و هستند.

وی ادامه داد: زندگی در شهر نیاز به آموزش دارد مثل رانندگی که باید اصولی باشد تا هزینه‌های مدیریت شهری در این خصوص کاهش یابد.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه باید از همان ابتدا یاد گرفته شود که محل عبور و مرور ما در جاهای مشخصی همچون خطوط عابر پیاده است، گفت: مشارکت مردمی اساس مدیریت شهری است که متأسفانه در کشور ما به دلیل عدم آموزش‌های لازم تقریباً نزدیک به صفر است و در کشور ما میلیاردها تومان برای میله‌های وسط خیابان و پل های عابر پیاده هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: در زمان بارش برف، سالانه ۵۰ هزار تن نمک در سطح شهر پخش می‌شود تا یخ‌زدگی معابر از بین برود که در این شرایط هم فضای سبز از بین می‌رود و هم سرطان به‌طور چشمگیری افزایش پیدا می‌کند و سؤالی که در این میان مطرح می‌شود این است که چند درصد مردم تبریز در زمستان با تجهیزات کامل سفر درون‌شهری خود را انجام می‌دهند؟

شهین باهر با تأکید بر اینکه آموزش شهروندی از مهم‌ترین اقدامات است، گفت:بخش‌های پسماند و حمل‌ونقل و ترافیک و مدیریت بحران، محیط‌زیست و فضای سبز و … مشارکت شهروندان را می‌طلبد. بجای اینکه مردم پیگیر نگهداری فضای سبز باشند، در صورت عدم آموزش شهروندی اتفاق برعکسی رخ می‌دهد.

وی افزود: نمونه همکاری مردم را در قضایای اخیر آلودگی هوای تبریز مشاهده کردیم که در عرض دو روز، حدود ۱۲ هزار مورد از حمل‌ونقل درون‌شهری کاسته شد و شهرداران مناطق ماهانه جلسات مرتبی با شهرداران مدارس برگزار کنند و من هم هر ۶ ماه یک‌بار در خدمت شهرداران مدارس خواهم بود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *