به گزارش تبریز بیدار ، زهرا ساعی، با اشاره به مصوبه افزایش حقوق آتش نشانان در شورای شهر، گفت: آتش نشانان ازجمله اقشاری هستند که با مشکلات بسیاری درفعالیت و انجام وظایف خود روبه رو هستند، این مسئله درحوادثی که در طول یکسال گذشته در کشور رخ داد؛ بارها خودنمایی کرده و حتی در اتفاقاتی نظیر حادثه پلاسکو مشکلات آتش نشانان بیش ازگذشته مشخص شد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو درمجلس شورای اسلامی، افزود: کمیسیون اجتماعی مجلس درراستای رفع مشکلات آتش نشانان مصوبه ای را چندی پیش برای این قشردر نظر گرفت، مبنی براینکه گروهی از آتش نشانان درحال حاضر تحت پوشش قانون کار نیستند؛ بنابراین این قبیل افراد به دلیل اینکه پرداختی تحت قانون نظام هماهنگ دارند، جزء مشاغل سخت محسوب نمی شوند.
وی تاکید کرد: همین مسئله درحال حاضر سبب تبعیض میان آتش نشانان شده است که پس از برگزاری چندین جلسه با حضور مسئولانی از سازمان تامین اجتماعی، شهرداری و مرکز پژوهش هایی مجلس، مقرر شد که تمامی آتش نشانان بتوانند ازمزایای مشاغل سخت و زیان آور استفاده کنند؛ یعنی برای آتش نشانی هم که مشمول قانون کار نمی شود، شهرداری باید ۴ درصد مابه تفاوت حق بیمه را به تامین اجتماعی پرداخت کند، تا این افراد هم جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب شوند.
ساعی با مثبت ارزیابی کردن افزایش حقوق آتش نشانان، تصریح کرد: آتش نشانی از حساسیت های فوق العاده ای برخوردار بوده و مخاطرات خاصی دارد، قطعا جان آتش نشانان دراکثر حوادث درمعرض خطر و تهدید است؛ بنابراین حداقل می توان با درنظرگرفتن مسائلی رفاهی و توجه به امکانات مورد استفاده آنها کمی ازدغدغه های آنها را حل کرد.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، با تاکید براینکه شهرداری می تواند با مدیریت منابع خود بخشی از مشکلات آتش نشانان را حل کند، گفت: می توان مسائل را اولویت بندی کرد و طبق اهمیت مسائل اعتباراتی را به حوزه های مختلف ازجمله آتش نشانان اختصاص داد.
