بیگی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تبریز:

چرا واردکننده‌ تراکتور باید ۵ درصد تعرفه پرداخت کند و واردکننده‌ی خودرو ۱۵۰ درصد

نماینده تبریز در مجلس با بیان این‌که اساس و بنیان اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از دولتی شدن و عدم حضور دولتی‌ها در اقتصاد است، تصریحکرد: چرا واردکننده‌ تراکتور باید ۵ درصد تعرفه پرداخت کند و واردکننده‌ی خودرو ۱۵۰ درصد؛ چون دولت خودرو ساز است اما تراکتور ساز نیست.

به گزارش تبریز بیدار ، احمد علیرضا بیگی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته‌ تبریز، گفت: انقلاب اسلامی ایران، نقطه‌ی امید تمام ملت‌های محروم منطقه بوده و هیچکس در این شرایط انکار نمی‌کند که اساس انقلاب «محبت اهل بیت(ع)» است و این محبت است که موجب شده انقلاب در جهان قدرت نمایی کند.

ایران توانست بینی آمریکا را در منطقه به خاک بمالد

وی در ادامه در خصوص قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال ۵۶، اظهار داشت: انتشار مقاله ننگین رشیدی‌مطلق در روزنامه و اهانت به مرجعیت و اتهام به حضرت امام(ره) سبب خیزش مردم قم شده و در نهایت مردم تبریز نیز در اربعین شهدای قم به پاخاسته و قیام خونین ۲۹ بهمن را رقم زدند و در ۲۹ بهمن سال ۵۶ نیز خیزش عظیم از مسجد شروع شد و مردم طی این قیام همدلی خود با امام(ره) را نشان دادند. 

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران در نبردهای منطقه با آمریکا پنجه در پنجه می‌شود و به اعتراف همگان، ایران توانست بینی آمریکا را در منطقه به خاک بمالد. 

وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی، گفت: تکیه‌گاه انقلاب اسلامی ایران مردم بود و انتظار است در شرایط موجود کشور قدرت و توانایی مردم را پای کار آورده و مورد استفاده قرار دهیم و دولت اگر در موضوعات مختلف اعلم از اقتصادی و… مردم را پای کار کشانده و تکیه به توانایی مردم داشته باشد، شاهد شکوفایی و رونق اقتصادی خواهیم بود. 

بیگی با اشاره به زلزله‌ کرمانشاه، خاطر نشان کرد: ما در زلزله ارسباران توانستیم توانایی و قابلیت مردم را به صحنه کشانده و آلام مردم را تسلیت دهیم که این ماجرا درس بزرگی برای ماست تا حامی مردم مصیبت‌دیده‌ کرمانشاه باشیم و دولت باید شرایط را فراهم کند تا از قابلیت و مشارکت مردم در منطقه زلزله‌زده‌ استفاده شود.

اگر بنا باشد اقتصاد را به دولت بسپاریم، نتیجه‌اش فساد و تبعیض خواهد بود

وی با بیان‌ این‌که حقوق های نجومی را همان‌هایی گرفتند که از سوی دولت به فعالیت اقتصادی مشغول بودند؛ افزود: اگر بنا باشد اقتصاد را به دولت بسپاریم، نتیجه‌اش فساد و تبعیض خواهد بود.

چرا واردکننده‌ تراکتور باید ۵ درصد تعرفه پرداخت کند و واردکننده‌ی خودرو ۱۵۰ درصد

این نماینده مجلس با بیان این‌که اساس و بنیان اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از دولتی شدن و عدم حضور دولتی‌ها در اقتصاد است، تصریحکرد: چرا واردکننده‌ تراکتور باید ۵ درصد تعرفه پرداخت کند و واردکننده‌ی خودرو ۱۵۰ درصد؛ چون دولت خودرو ساز است اما تراکتور ساز نیست. 

وی با تاکید بر این‌که در بودجه تکیه ما بر نفت و مالیات است، افزود: مردم از قوه قضاییه حمایت کرده و انتظار دارند حق افرادی که به بیت‌المال تعرض کرده و خیانت و جنایت کرده‌اند را برکف دستشان بگذارد و شدت عمل در این راستا داشته باشند.

منبع: ائل

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *