نوروزانه تبریزبیدار (1)

بایرامی تبریزده سوز؟!؛ برخی مسئولین شهری که نوروز را در تبریز خواهند بود

سؤالی که برای بسیاری از شهروندان تبریزی مطرح می شود این است که مسئولین شهری و استانی قرار است تعطیلات را چگونه سپری کنند؟

به گزارش تبریز بیدار ، در ماه ها و خصوصا هفته های اخیر، که با آغاز «تبریز ۲۰۱۸» چنان فتح الفتوح از اقدامات دولتی و اختصاص بودجه برای این رخداد حاصل نشد، بسیاری از همشهریان و مسئولین شهری درصدد برآمدند با راه اندازی موج تبلیغی #بایرامی_تبریزده به استقبال از گردشگران به تبریز بروند.

جدا از تعدادی از شهروندانی که قرار است در تعطیلات نوروزی در تبریز بمانند و میزبان گردشگران باشند، سؤالی برای بسیاری از شهروندان تبریزی مطرح می شود این است که مسئولین شهری و استانی قرار است تعطیلات را چگونه سپری کنند؟

پرسشی که با تعدادی از مسئولین شهری و نمایندگان استانی که امکان طرح آن با ایشان فراهم بود، در میان گذاشتیم.

مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس در پاسخ به این پرسش تبریزبیدار ابراز داشته که در تعطیلات نوروزی در آذربایجان شرقی خواهم بود و شهاب الدین بی مقدار، دیگر نماینده تبریز در مجلس نیز اعلام کرد که از زمان تحویل سال و هفته اول را در تبریز، هفته دوم را به مدت ۴ روز تا یازدهم فروردین در جزیره کیش و از سیزدهم تا هیجده فروردین را مجددا در تبریز خواهد بود. 

شهردار تبریز، محرم محمدزاده، علی آجودان زاده و فریدون بابایی اقدم هم اعلام کرده اند که با توجه به رخداد «تبریز ۲۰۱۸» در شهر خواهند ماند.

این مسئولین خاطرنشان کرده اند که این مدت را به بازدید از مکان های تاریخی، فرهنگی و گردشگری تبریز سپری خواهند کرد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *