مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی خبر داد

بازدید ۷ هزار گردشگر نوروزی از مقبره الشعرای تبریز/ آمادگی ۵۶ امامزاده در آذربایجان شرقی برای پذیرایی و ارائه خدمات به زائران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: ۶ هزار و ۸۲۷ نفر در این مدت از مقبره‌الشعرا بازدید کردند که بیشترین بازدید مربوط به سوم فردین ماه با ۲ هزار و ۷۴۳ نفر بازدیدکننده است.

به گزارش تبریز بیدار ، محمد محمدپور در حاشیه نشست ستاد سفرهای نوروزی استان اظهار داشت: ۶ هزار و ۸۲۷ نفر در این مدت از مقبره‌الشعرا بازدید کردند که بیشترین بازدید مربوط به سوم فردین ماه با ۲ هزار و ۷۴۳ نفر بازدیدکننده است.

وی با اشاره به آمادگی ۵۶ امامزاده در استان برای پذیرایی و ارائه خدمات به زائران ادامه داد: همچنین ۴۹ مسجد در تبریز و ۶۱ مسجد در شهرستان‌ها آماده ارائه خدمات به نمازگزاران است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ۵۷ نمازخانه در پارک‌ها و اماکن گردشگری نیز فعال است و همچنین برای اولین بار ۱۳۰ کانون فرهنگی و هنری و کتابخانه مساجد در ایام نوروز برای ارائه خدمات فرهنگی به مسافران اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی درباره فعالیت سینماهای استان در تعطیلات نوروز گفت: فیلم‌های مختلف در ۷ نوبت در سینماها در حال اکران است، همچنین برای سفره‌خانه‌های معرفی شده از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مجوز اجرای موسیقی زنده صادر شده است.

محمدپور اظهار کرد: مقبره‌الشعرا، خانه پروین، موزه کاریکاتور و بهتونی از جمله اماکن فرهنگی مورد توجه گردشگران در طول تعطیلات نوروزی است.

به گزارش تبریزبیدار،  یکی از معروف ترین محلات تاریخی تبریز، محله سرخاب است که بنای مقبره‌الشعرا (آرامگاه شاعران) یکی از گورستان‌های تاریخی شهر تبریز در این محل واقع شده‌ است.

کوی سرخاب به دلیل انتساب به شاعران نامی، ارج و قرب بسیاری در بین مردم داشته است به طوری که زندگی در آن و حتی دفن شدن در این کوی معروف، آرزوی بسیاری از بزرگان محسوب می‌شد. بنای مقبره‌الشعرا هم‌ اکنون در پیرامون تکیه حیدر در تقاطع خیابان‌‌های ثقه‌الاسلام و عارف شهر تبریز واقع شده‌ است و در ضلع شرقی بقعه سید حمزه و مقبره قائم مقام و ملاباشی قرار دارد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *