معاون استاندار خبر داد:

همایش علمی آیت‌الله سبحانی در تبریز برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از برگزاری همایش بررسی اندیشه‌های علمی آیت‌الله جعفر سبحانی خبر داد و گفت: این همایش با همکاری تمامی سازمان‌های مرتبط و بخصوص دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی استان برگزار می‌شود .

به گزارش تبریز بیدار ، علی جهانگیری در نشست هماهنگی اجرای همایش علمی آیت‌الله سبحانی، اظهار کرد: این همایش در آبان ماه سال جاری با حضور اندیشمندان و محققان در شهرهای تهران، قم و تبریز برگزار می‌شود. 
  
وی ادامه داد: این همایش دو روزه شامل تجلیل و بزرگداشت مقام شامخ آیت الله سبحانی و بخش تخصصی ارائه مقالات در محورهای مربوط به علوم نقلی و سیره علمی و عملی این عالم ربانی خواهد بود . 
  
وی با تاکید بر ضرورت توجه به مفاخر استان خاطرنشان کرد: بزرگداشت افراد شاخص و بنام نه تنها وظیفه ملی بلکه وظیفه شرعی است تا بتوانیم سیره و زندگی این بزرگان را به مردم و بخصوص جوانان معرفی کنیم . 
  
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از تمامی سازمان ‎ ها، ادارات و نهادهای فرهنگی استان خواست تا با همراهی برگزارکنندگان این مراسم در برگزاری باشکوه این همایش در راستای توسعه فرهنگ دینی و اسلامی در استان قدم بردارند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *