همزمان با هفته مبارز با مواد مخدر؛

تشکیل زنجیره انسانی ” نه به اعتیاد ” در ائل گلی تبریز

همزمان با ایام هفته مبارزه با مواد مخدر زنجیره ی انسانی ” نه به اعتیاد ” توسط شمار زیادی از جوانان و گروهای مردمی در محوطه تاریخی و تفریحی ایل گلی تبریز برگزار شد.

به گزارش تبریز بیدار ، این برنامه با هدف آگاهی بخشی و در راستای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مقابله با پدیده اعتیاد برگزار شد

در این برنامه علاوه بر دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر استان ، مدیرعامل جمعیت هلال احمرآذربایجان شرقی شماری از اعضای جوانان داوطلبان ، نجاتگران و امدادگران و پرسنل  جمعیت هلال احمر کلانشهر تبریز شرکت کردند.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات و طرح های این جمعیت در ارتباط با مقابله به اعتیاد گفت : امسال طرح ملی پیمان با هدف آموزشی و فرهنگی به میزبانی حمعیت هلال احمر این استان اجرا شده است .

سعید کنعانی افزود :  مچنین امسال با کمک دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوره کشوری پیشگیری از اعتیاد با شیوه جدید و مدل جامع  سیستماتیک آموزشی به اجرا در آمده و از کتاب ارزشمند آموزش و پیشگیری، کنترل و درمان اعتیاد نوشته دکتر غلامرضا نور آبادی  رونمایی شد .

کنعانی برپایی نمایشگاهی با موضوع آموزشی و فرهنگی در باغ گلستان تبریز و برپایی ایستگاه های سلامت و تشکیل زنجیره انسانی نه به اعتیاد از دیگر برنامه های جمعیت هلال احمر استان به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر بیان کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *