به گزارش تبریز بیدار ، عادل کاظمی افزود: از ابتدای سال جاری نیز ۱۰۰ پروژه با اعتبار بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان اجرا شده که هم اکنون به بهره برداری می رسد.
وی مسکن مهر سهند را بزرگترین پروژه مسکن مهر در شمال غرب کشور عنوان کرد و افزود: متقاضی مسکن مهر بدون برق در این منطقه وجود ندارد و برق در بین تاسیسات مسکن مهر پیشرو است.
وی تصریح کرد: برای استقبال از رویداد تبریز۲۰۱۸، اصلاح روشنایی معابر و نصب چراغ های LED درحدود ۶۰ کیلومتر از معابر تبریز انجام گرفت که بیشتر این پروژه ها در مسیر های گردشگری این شهر بود.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه خدمات غیر حضور در این شرکت، افزود: در زمینه توسعه این نوع خدمات، میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شده است و تمامی خدمات قابل ارائه به صورت غیر حضوری در دسترس شهروندان گرامی می باشد.
وی همچنین اضافه کرد: هم اکنون نیازمند ۴۰ هزار کنتور برق در حوزه تبریز هستیم در حالی که میزان خریدمان به ۵۰۰ الی ۶۰۰ عدد رسیده که باید برای تامین نیازمندی مردم در این زمینه چاره اندیشی کنیم.
وی از افزایش ۱۰۰ مگاواتی مصرف برق در تبریز نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: در حالی که سال قبل در ساعات اوج مصرف انرژی، میزان مصرف برق ۷۹۰ مگاوات بود این مقدار امسال به ۸۹۰ مگاوات رسیده است.
میزان معوقات برق مصرفی تبریز ۹۲ میلیارد است
کاظمی ادامه داد: همچنین میزان معوقات برق مصرفی در تبریز ۹۲ میلیارد است که مبلغ بالایی محسوب می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز در خصوص الزام برای تولید ۲۰ درصد از انرژی مصرفی ادارات توسط پنل های خورشیدی گفت: باید جدیت لازم برای اجرای این طرح در بین مسئولان وجود داشته باشد تا ادارات از این مصوبه سرپیچی نکنند.
وی همچنین از اجرایی شدن پروژه هایی به ارزش ۱۱۴ میلیارد تومان توسط این شرکت خبر داد و گفت: ابتدای سالجاری ۱۰۰ پروژه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان در شرکت توزیع برق تبریز تکمیل شده است.
