به گزارش تبریز بیدار ، ابوالفضل مکرمی فر با بیان این مطلب در این باره گفت: در جلسه ای که با حضور محمد حسین خوابنما مسئول چارتر شرکت های هواپیمایی به آذربایجان، رئیس و اعصای هیئت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و مشاوران برگزار شد راهکارهای جذب گردشگر از آذربایجان مورد بررسی قرار گرفت.
او افزود: بر اساس سیاست های ابلاغی از سوی معاونت گردشگری کشور برای جذب گردشگر از آذربایجان برنامه ریزی های برقراری پرواز مستقیم بین مشهد – باکو در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به حضور مدیران مراکز اقامتی و آژانس های مسافرتی در این جلسه گفت: مدیران مراکز اقامتی برای پذیرش زائران و مسافران آذربایجان اعلام آمادگی کردند و مدیران آژانس های مسافرتی نیز آمادگی دارند که با برنامه ریزی لازم زمینه استمرار و تداوم پرواز مستقیم بین مشهد باکو برقرار باشد.
مکرمی فر یادآور شد: برای جذب گردشگر از آذربایجان برگزاری هفته فرهنگی خراسان رضوی و معرفی ظرفیت های گردشگری و جاذبه های تاریخی و صنایع دستی استان در برنامه قرار دارد.
