به گزارش تبریز بیدار ، مدیرکل تبلیغات آذربایجان شرقی، ، اظهار داشت: ۷۵۰ امام جماعت در مساجد شهر تبریز فعالیت می کنند، در سایر شهرستان های استان آذربایجان شرقی نیز بیش از ۳ هزار نفر فعالیت دارند.
وی با اشاره به اعزام مبلغ در طول سال عنوان کرد: امسال پیش بینی شده ۷۴ هزار ساعت نفر روز مبلغ در ماه های رمضان، محرم، صفر، ایام فاطمیه، غدیر، نیمه شعبان و دیگر مناسبت های تبلیغی در طول سال به مناطق مختلف اعزام شوند.
حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: حدود ۶۰ هزار نفر ساعت روز مبلغ در ۶ ماهه اول امسال به مناطق مختلف استان اعزام شدند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ۴۱۰ نفر روحانی در سامانه سجا(سامانه جامع اعزام مبلغ) ثبت شدند که در ماه محرم به مناطق مختلف اعزام خواهند شد.
وی تصریح کرد: در مناطقی که مبلغان و روحانیون حضور دارند، میزان آسیب های اجتماعی و فرهنگی کاهش چشمگیری داشته اند.
ثبت تشکل های مذهبی و موسسات قرآنی در سامانه جامع
حجت الاسلام حسینی همچنین عنوان کرد: تمام تشکل های دینی استان در سامانه «طوبی» تعریف شده اند و موسسات فرهنگی تبلیغی و هیئات مذهبی در این سامانه ساماندهی می شوند.
وی افزود: تعداد ۶۸۰ موسسه و خانه قرآنی شهری و روستایی در استان فعالیت می کنند که این مراکز نیز در سامانه «تلاوت» ثبت شده اند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی اذعان داشت: برای اولین بار در استان آذربایجان شرقی، سامانه جامع مساجد استان آذربایجان شرقی هفته گذشته رونمایی شد و تقویت نگاه فرهنگی در اولویت فعالیت های این سامانه قرار دارد.
حجت الاسلام حسینی همچنین تصریح کرد: نشست های فصلی با روحانیت و مبلغان با هدف بررسی مباحث روز از قبیل ادیان فرق، تشیع لندنی و اسلام آمریکایی، به صورت کارگاه های یک روزه و چند روزه برگزار می شود.
وی ادامه داد: دوره آموزشی ویژه مبلغات نیز با هدف آموزش شئون خطابه، راه های شناسایی مخاطب و… به صورت کارگاهی برگزار شد.
فعالیت بیش از ۶ هزار هیئت مذهبی در آذربایجان شرقی
حجت الاسلام حسینی در بخش دیگری با اشاره به فعالیت شورای هیئات مذهبی و کانون مداحان و شعرای آئینی اذعان داشت: پیش از ماه محرم کارگاه آموزشی آسیب های عزاداری ویژه هیئات مذهبی تشکیل شد و در طول ایام ماه محرم، آسیب هایی که در برخی هیئات مشاهده می شود تذکر داده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه منشور ۲۰ گانه آداب عزاداری در اختیار هیئات مذهبی قرار گرفته است، افزود: ۲ هزار و ۸۰۰ هیات مذهبی در تبریز و ۵ هزار و ۸۰۰ هیات مذهبی در استان آذربایجان شرقی فعالیت می کنند که ۴ هزار و ۲۰۰ هیئت دارای مجوز هستند.
