سرپرست حوزه هنری تبریز مطرح کرد:

ساز عاشیقلار در تبریز کوک می شود / برگزاری کنگره بین المللی با حضور هنرمندانی از آذربایجان، ترکیه و گرجستان

سرپرست حوزه هنری تبریز د ر جمع خبرنگاران گفت: کنگره بین المللی عاشیقلار با مشارکت هنرمندانی از کشورهای آذربایجان، ترکیه و گرجستان و همچنین هنرمندانی از هشت استان کشور در تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش تبریز بیدار ، سید محمد حسین بلاغی سرپرست حوزه هنری تبریز در نشست خبری با اصحاب رسانه‌ با اعلام برگزاری کنگره عاشیقلار در تبریز، اظهار داشت: آیین افتتاحیه این کنگره روز شنبه سوم آذرماه در تبریز برگزار می‌شود و طی آن از کتاب مجموعه اشعار با عنوان پیغمبر(ص)، مجموعه ویژه نامه و مقالات کنگره و همچنین قطعه فاخر موسیقی عاشیقی رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: هنرمندانی از استان‌های آذربایجان‌ شرقی، آذربایجان‌ غربی، اردبیل، قزوین، البرز، تهران، همدان و استان مرکزی در این همایش شرکت می‌کنند، هنرمندان موسیقی عاشیقی، اساتید و روزنامه‌نگارانی از کشورهای ترکیه، آذربایجان و گرجستان نیز در این کنگره حضور خواهند داشت.

بلاغی خاطر نشان کرد: در روز دوم کنگره ،همزمان با میلاد نبی مکرم اسلام، کارگاه تخصصی ادبیات عاشیقی برگزار می‌شود و مزار عاشیق عباس توفارقان گلباران می‌شود.

سرپرست حوزه هنری تبریز به برنامه‌های روز سوم کنگره  اشاره کرده و افزود: گردهمایی تخصصی عاشیقلار در قالب شعر، مقاله و موسیقی بصورت کارگاهی و همچنین گلباران مزار عاشیق غریب از جمله برنامه‌های این روز است.

وی اذعان کرد : در این کنگره بین المللی در مجموع ۳۰۰ هنرمند موسیقی عاشیقی شرکت کرده و در روز اختتامیه نیز تمامی این هنرمندان به اجرای زنده موسیقی در مدح حضرت رسول اکرم(ص) می‌پردازند، ۱۵۰ نفر از این هنرمندان از داخل استان بوده و بقیه هنرمندان خارج استانی هستند.

بلاغی در مورد برگزاری آیین اختتامیه کنگره در ششم آذرماه تشریح کرد : این کنگره بین‌المللی از ساعت ۱۸ الی ۲۲ با حضور مردم و با اجرای بیش از ۳۰۰ هنرمند موسیقی عاشیقی از کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و گرجستان و ایران در سالن همایش‌های بین‌المللی تبریز خاتمه می‌یابد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *