به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم ظهر امروز در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند گفت:دشمن از تفکر و فرهنگ شهید مفتح و تاثیرگذاری ایشان می ترسید و از حضور شهید مطهری در بین جوانان اسلامی و محیط های دانشگاهی ترس داشت.
وی با اشاره به شهدای محراب، ادامه داد: دشمن از جثه ائمه جمعه مراکز استان های آذربایجان شرقی، فارس و یزد هراسی نداشت بلکه از فکر آن ها دلهره داشت که تصمیم به حذف آن ها گرفت.
امام جمعه تبریز با مهم برشمردن نقش آفرینی دانشگاه ها در گفتمان انقلابی تاکید کرد: دانشجویان و دانشگاه ها باید جنبش های دانشجویی و رسالت های انقلابی آن را نظارت کرده و راه اندازی و تقویت کند.رسالت تبیین و آگاه سازی جامعه، فسادستیزی و مطالبه عدالت، میدان داری در جنبش نرم افزاری باید در سایه وحدت حوزه و دانشگاه دنبال شود.
ماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: دور شدن از آرمان ها، سطحی شدن، افتادن در دام احزاب و گروه های سیاسی، گم کردن اهداف و پشت کردن به آرمان های انقلاب از آفت های جنبش های دانشجویی است. دانشگاه باید سیاسی باشد نه سیاست باز، دانشجو باید سیاسی باشد نه سیاسی کار، دانشگاه های ما از نظر آگاهی های سیاسی باید آگاه ترین قشر نسبت به مسائل سیاسی جامعه باشند و همه چیز را بدانند.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اینکه اگر بصیرت نباشد انسان در مواقع حساس و بحران دچار اشتباه می شود، گفت: در فتنه سال ۸۸ همه خائن نبودند بلکه بیگانگان در داخل کشور عواملی داشتند اما برخی از متدینین هم دراثر بی بصیرتی گرفتار شدند، اما در ۹ دی همه برگشتند.
وی با تاکید بر ضرورت آمادگی جوانان در تمام صحنه ها، گفت: جوانان و مجموعه های سیاسی باید آگاه و آماده باشند تا میدان را برای دشمن آماده نکنند، چرا که اگر غافل شویم دشمن ضعیف زهر خود را خواهد ریخت. فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی از جمله توطئه های دشمن علیه انقلاب اسلامی است.
