به گزارش تبریز بیدار ، بعد از موضوع بحث برانگیز نماینده سراوان در مجلس و حواشی آن، حجت الاسلام محمدرضا زائری از فعالین فرهنگی طی گفتگویی در صدا و سیما با پرداختن به این موضوع ابراز داشته بود که به چنین مجلسی تاسف می خورم.
این گفتگو کافی بود تا مسعود پزشکیان نائب رئیس و نماینده مردم تبریز،آذرظهر و اسکو در واکنش به این سخنان زائری، طی نطقی در صحن علنی مجلس، بشدت از این روحانی و فعال فرهنگی انتقاد کرده و چنین مسایلی را اهانت به نمایندگان مردم عنوان کرد.
اما زائری نیز بیکار ننشسته و با انتشار بخشی از سخنان پزشکیان در صفحه اینستاگرامی خود، با کنایه نوشت: ” واقعا متأسفم که در مقابل این مجلس سالم و این نمایندگان درستکار و این مسؤولان پاکدست ناسپاسی نموده ام! واقعا شرمنده ام که یکی از نمایندگان در خلوت خصوصی منزل خود کاری کرده بوده و من آمده ام و در رسانه ملی آن را علنی ساخته ام! واقعا عذر می خواهم که قدرشناس زحمات شبانه روزی و مخلصانه مدیران کشور برای مردم نبوده ام و از بالا تا پایین همه را تخریب کرده ام!
وی در ادامه آورده است: “خیلی مراعات کردم و به احترام مردمی که به آقای دکتر رأی داده اند جوابی که دلم می خواست به ایشان ندادم!”
اما ماجرا زمانی جالب می شود که در لابلای کامنت های انبوه این پست اینستاگرامی، به مطلبی برمی خوریم که توسط نصرت شاهدی، از فعالین سیاسی اصلاح طلب تبریز و از اعضای ستاد انتخاباتی روحانی در استان، نگاشته شده بود که با دستمایه قرار دادن این پست و در واکنش به برخی کامنت های کاربران، موضوع را به بیگی و پوری حسینی ربط داده است.
نصرت شاهدی کامنت خود را با پیام سیاسی آغاز کرده و می نویسد: “ملت فقط آنهایی نیستند که فحش می دهند و هر کسی را خواستند می زنند و برنامه هایشان را به هم می ریزند. هر جا خواستند سخنران خلاف نظر خود را کتک می زنند…”
از آنجایی که این پیام در واکنش به دیگر کامنت ها در خصوص رعایت حرمت ملت و نمایندگان آنها نوشته شده، چنین تعبیر می شود که شاهدی برخی وکلای ملت را نمایندگانی برگزیده از طیف سیاسی خود دانسته و آنها را محترم برمی شمرد. این فرضیه زمانی تقویت می شود که شاهدی در ادامه کامنت خود پای بیگی، نماینده اصولگرای مردم تبریز را به موضوع باز می کند.

وی در بخشی از کامنت خود اورده است: “ای کاش بیگی را خوب بشناسید دوران استاندار بودند ایشان در زمان احمدی نژاد را مطلع باشید… “
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه به دفاع تمام قد از رئیس سازمان خصوی سازی پرداخته و می آورد: ” پوری حسینی رئیس ستاد لشکر عاشورا بودند و فردی پاکدست هستند. بیخودی و به دروغ ایشان را تخریب می کند.”
در ادامه شاهدی که خود بازمانده انتخابات شورای چهارم شهر تبریز می باشد، بدون پرداختن به واگذاری های جنجالی در سازمان خصوص سازی از جمله بلای خانمان سوز کارخانه ماشین سازی تبریز، در ادعایی عنوان کرده که هدف از تخریب پوری حسینی، حمایت او از خاتمی (رئیس جمهور دوره اصلاحات) و روحانی است.
